• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Kuş sahiplenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
Gerçekten oğlum onu çok iyi eğitti perde eğitimiyle alıştı oğlumun elinden inmiyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yani oğlum karar veremedi gel bir hata olacağını söylüyor ama diğer insanlara alışık değil mesela bir kere evimize komşumuz geldi onu çok ısırdı insanlara hiç alışık değil sadece oğluma alışkın yani giderse çok üzülür
En sevdiği çikolatayı alıcam ona verir mi kuşu lütfen 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Gerçekten oğlum onu çok iyi eğitti perde eğitimiyle alıştı oğlumun elinden inmiyor
vermicekseniz forumumuzda kuşlara nasıl bakılacağı ile ilgili birsuru makaleler var konular var lütfen inceler misiniz? Buda bir can sonuçta mal gibi alınıp verilen elden ele gezen bir eşya değil.

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
Valla oğlum dediki artık kuşumu ne erkek kuş ne kafes için veririm dedi bende kuşumun iyi bir hayat yaşamsını istiyorum dedi ama sonsuza kadar bunun pişmanlığıyla kalıcam dedi❤

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Valla oğlum dediki artık kuşumu ne erkek kuş ne kafes için veririm dedi bende kuşumun iyi bir hayat yaşamsını istiyorum dedi ama sonsuza kadar bunun pişmanlığıyla kalıcam dedi❤
Öyleyse lütfen ona daha iyi şartlar sağlayın 🙏🏻 hocalarımızın bahsettiği takviyeleri vitaminleri edinin , kalamar kemiği, mineral blok, gaga taşı, tahta tünek, daha büyük kafes , vitamin olarak
Gervit-w multivitamin
Entrobac probiyotik
BT amin Forte takviyesi
İnternet üzerinden bulunabilir:)

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Maşallah 10 değil 20 yaşında gibi mantıklı bir çocuk. 👍Dişi kuşu 1 haftada eğitmiş👍dişi kuşta konuşur merak etmeyin👍

Zeus

Müdavim
Oğlunuz bu yaşta demagoji yapmayı öğrenmiş maaşallah. Sonsuza kadar pişman olmasın ileride kendi parasını kazandığında istediği hayvanı güzel şartlarda besleyebilir.

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
vitaminler, balık kemikleri, ballı kraker, kuş salıncağı, zil, kafesin dışı için kafes tülü gibi şeyler lazım diyor ve yemlik suluk diyor

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
vitaminler, balık kemikleri, ballı kraker, kuş salıncağı, zil, kafesin dışı için kafes tülü gibi şeyler lazım diyor ve yemlik suluk diyor
ballı kraker verilmez içinde kimyasallar var balık kemiği derken kalamar kemiği ise alınması lazım, oyuncaklar olabilir kafes tülü olmaz tırnağı takılabilir dedi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt