• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Kuş sahiplenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
Merhaba ben İstanbul Esenyurta oturuyorum ücretsiz kuş sahiplenmek istiyorum Ama erkek olan ve konuşan olsun ricam

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba ben İstanbul Esenyurta oturuyorum ücretsiz kuş sahiplenmek istiyorum Ama erkek olan ve konuşan olsun ricam
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz
Kendiniz tanıtın, ekipman varmı fotoğraf paylaşırsanız iyi olur, kafes ve vitaminleri var mı?
Marketten kırmızı domates olsun der gibi yazmışsınız😉, verecek olanda vermez, daha önce kuş beslediniz m??

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
Evet besledim bir tane dişi kuşum var onu eğittim ama kafes konusunda kafes küçük yani verecek olan kafesle vermesini istiyorum oğlum besliyor o kuşumuzu eğitti kuş hakkında çok bilgi sahibi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet besledim bir tane dişi kuşum var onu eğittim ama kafes konusunda kafes küçük yani verecek olan kafesle vermesini istiyorum oğlum besliyor o kuşumuzu eğitti kuş hakkında çok bilgi sahibi
Oğlunuz kaç yaşında

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Merhaba, kafesinizi ve şu andaki kuşunuzu görebilir miyiz?

getherenowhere

Müdavim
Kafes küçük veren olursa kafeside vermesini rica edicem❤
ablacım kuşun oturacak tüneği yok, ona tahta bir tünek lazım. ayrıca çocuğunuzun kuş sevmesine çok sevindim ama umarım kuşları oyuncak olarak görmüyorsunuzdur. 10 yaş sorumluluk almak için bir tık küçük bir yaş. umarım yardımcı olursunuz çocuğunuza. ayrıca erkek olmaktan ve konuşmaktan daha önemlisi ona düzgün bir hayat verip veremeyeceğiniz. umarım bi yavruya yuva olabilirsiniz, kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt