• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı kanat engeli

nesli-han

Yeni Üye
yavru engelli bir muhabbet kuşum var kanadı kırılıp yeniden kaynamış ve aldığımda hiç uçamıyordu. şimdi iki ay oldu ve çok şükür yavaş yavaş uçmaya başladı. zaman içerisinde yere konduğunda da kendini yukarı kaldırmaya başlayacağına inanıyorum ☺ ancak şöyle bir durum var ki uçarken ek-ek-ek-ek/vik-vik-vik-vik arası bir ses çıkartıyor gagasıyla. uçmaktan korktuğu ve dengesini tam kuramadığı için panikleyip bu sesi yaptığını düşünüyorum ama canı acıdığı için böyle bir ses çıkartır mı bilmiyorum bunu sormak istedim. sesi kaydetmeyi denedim ama uçarken o kadar yakından çekemediğim için videoda ses çıkmıyor ve o sesi de her zaman yapmıyor uzun uçtuğunda yapıyor genelde sonlara doğru kısık bir sesle. bilgisi olan var mı?

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Sesli bir şekilde videosunu ekleyebilirseniz arkadaşlarım daha iyi yardımcı olacaktır. Tünekte yandan kuyruk gözükecek şekilde bir video eklermisiniz.

nesli-han

Yeni Üye
eve geçince videosunu çekeyim yandan bu şekilde görünüyor hem kanadı havada hem de kuyruğu kısa uzamıyor. denk gelirsem uçarken o sesi çıkarttığı bi ana videoya kaydetmeyi deneyeyim günde 1 2 kez uçarsa anca uçuyor çünkü denk getirmek zor ve çok kısık ses çıkartıyor