• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kanaryamın eşi öldükten sonra baş ve boyun çevresinde tüy dökülmesi

İlker Erdoğmuş

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim Demet Hanım ama son bir sorum daha var. Şayet dediğiniz gibi değilse Fucitin Kremin bir yan etkisi vs. gözükür mü? Mesela doktor antibiyotik dedi ama tahlil olmadan bunu vermek küçük beden için sıkıntı olur diye vermedi. Zararsızsa bugün temin edeceğim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim Demet Hanım ama son bir sorum daha var. Şayet dediğiniz gibi değilse Fucitin Kremin bir yan etkisi vs. gözükür mü? Mesela doktor antibiyotik dedi ama tahlil olmadan bunu vermek küçük beden için sıkıntı olur diye vermedi. Zararsızsa bugün temin edeceğim.
Zararı olmaz bizlerde sürüyoruz, endişe etmeyin lütfen

İlker Erdoğmuş

Yeni Üye
Demet Hanım günaydın. Bir sorum olacaktı. Ben kremi sürdüm fakat çevresindeki tüyler bir anda döküldü ve o bölge biraz kızardı. Bu normal mi? Biraz önce gene sürdüm şayet böyle devam ederse bırakmayı düşünüyorum. Dün sürerken biraz taşırmıştım bugün sadece ilgili yerin tam üstüne sürdüm.

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet Hanım günaydın. Bir sorum olacaktı. Ben kremi sürdüm fakat çevresindeki tüyler bir anda döküldü ve o bölge biraz kızardı. Bu normal mi? Biraz önce gene sürdüm şayet böyle devam ederse bırakmayı düşünüyorum. Dün sürerken biraz taşırmıştım bugün sadece ilgili yerin tam üstüne sürdüm.
Merhaba günaydın fotoğraf paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son hali bu şekilde.
Merhaba İlker bey ilk fotoğraf ile son fotoğraf arası farklı toplamış dağınıklık gitmiş bakın etrafı düz deri
Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçtim aynı düşüncedeyiz

(Krem sürülen tüylü bölgede dökülme ve deforme olur zamanla takviyelerle tüyler yerine gelir, başka bir şey sürmesin ♦ Şehmus BAKIR )
Krem tüye temas ettiği de dökülme yapar,devam etmenizi öneriyoruz
Son söz sizindir

Ekli dosyalar

İlker Erdoğmuş

Yeni Üye
Teşekkür ederim Demet Hocam. İki hocamız olarak tavsiyeniz bu yöndeyse devam edeceğim. Kremi sürerken sadece ilgili yere sürmeye daha fazla özen göstereceğim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üst Alt