• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Kafa Sallayarak Salyalı Yem Kusma

aykutucar

Aktif Üye
Bugün dışkı bu şekilde, istah yok sürekli öğütme hareketi yapiyor halsizlik ve uyku durumu mevcut. Zeoliti daha kolay verme alternatif yöntem varmı? Su ile karıştırıp agzına damlatsam etki gosterir mi? Besleme aparatım yok olsa dahi ağzını açıp veremem çünkü biraz hırçın. @Burçak A. @Demet bükay @Kübra Ö. @EzgiA

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

aykutucar

Aktif Üye
Bu şekilde kustu. Kursagi boş oldugu için akışkan sıvı kustu, kusmukta hiç bir koku yok.

Son düzenleme:

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Açlık Dışkısı yapmış. Siringa ile Yedirmeye Çalışsanız Yine Yemiyor mu ? Sevdiği Sebzenin Ucuna Zeoliti Dokun Öyle Yedirmeye Çalışın. Ne Seviyorsa O Şekilde Verin.

aykutucar

Aktif Üye
Açlık Dışkısı yapmış. Siringa ile Yedirmeye Çalışsanız Yine Yemiyor mu ? Sevdiği Sebzenin Ucuna Zeoliti Dokun Öyle Yedirmeye Çalışın. Ne Seviyorsa O Şekilde Verin.
Gagasini açıp elimle zeoliti yalattım diline zeolit bulaştı. Bu yeterli olur mu fayda etmesi için?

aykutucar

Aktif Üye
Bugüne kadar çok iştahlı yiyordu ama yediğini kusuyordu bugün yemekten vazgeçti sürekli öğürme hareketi yapiyor

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Ben Sebzeyle Veriyorum Direkt Verilir mi Bilmiyorum. @Şehmus BAKIR Şehmus Hocamızla Müsait Olduğu Zaman Bir Baksın Bakalım.

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Bulunduğunuz Şehirde Hiç Yok mu Veteriner En Azından Bu çocuğa Röntgen Çekilse. Biliyorum Veterinerlerin Hemen hemen Hepsi Büyük Baş Hayvanlara Bakıyor. Ama Bir Araştırayım Bende Belki Buluruz.

aykutucar

Aktif Üye
Bulunduğunuz Şehirde Hiç Yok mu Veteriner En Azından Bu çocuğa Röntgen Çekilse. Biliyorum Veterinerlerin Hemen hemen Hepsi Büyük Baş Hayvanlara Bakıyor. Ama Bir Araştırayım Bende Belki Buluruz.
Veteriner var ama hepsi buyukbas bakiyor. Bi veterinere gittim o da kanatlıya bakmıyor ama diskisina hal hareketine filan bakıp enfeksiyon dedi eurocure %10 antibiyotik verebilirim kuş için elinde hicbirsey yokmuş. Bu antibiyotik de tavuk hindi kaz içinmiş ama düşük dozda kuşa verebilirsin dedi. Henüz antibiyotik almadım pek güvenmedim.

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Ben Size Özelden Bir Kaç Tane Veteriner Bilgisi Atacağım. Buradan Atamadım. Bir Arayıp Bilgi İsteyin. Özellikle Kanatli Hayvan Uzmanlığı Olup Olmadığını Bir Sorun.

aykutucar

Aktif Üye
Maalesef yavrumuzu aniden kaybettik... İlgilenen yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederiz.

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun 😔 Keşke Elimizden Bir Şey Gelseydi.

Üst Alt