Muhabet kusum kusma, halsizlik, ishal ve zayiflama nedeniyle 2,5 hafta once veterinere goturduk. Veterinere ben degilde baska biri götürdüğü icin tam olarak bilmiyorum ama veteriner diski analizi falan yapmis, en sonunda bir siringa icinde antibiyotik, bir siringa icinde agri kesici ve ishal nedeniyle kendinisini yeniden toparlamasi icin neofleks diye bir serum (iyon ve mineral iceren birsey) verdi. İlaclari duzenli olarak kulandim. İshal tam olarak degil ama kismen gecti, halsizligi oncekine gore cok daha iyi (kafes dışına cikip ucuyor arada) ama kusmasi hic gecmedi. İlaclari veterinerin dedigi tarihe kadar kulandim daha kulanmadim. bugun ile ilaclari sonlandirmamin uzerinde 1,5 hafta gecmis olacak. Bu süre zarfında her gün probiyotikli su verdim, sicak ortamda tutum falan ama kusma gecmiyor, kusma gecmeyince haliyle zayiflamada devam edecek. İshali veterinere götürmeden once peçete üzerinde cok sıvı birakacak sekilde dışkılarken, suanda sadece hafif civik sekilde diskiliyor ama son birkac gundur arada daha iz bırakan diskilar yapmaya basladi. Acaba veteriner yanlis teshis koymus olabilirmi? Ayrica şu aralar tuyleri hafif kabarik ve yem yemesinde hic bir problem yok, yem yiyor. Ve malesef kusmalar son siralar artmaya basladiEkli dosyayı görüntüle 81651Ekli dosyayı görüntüle 81653