Evet şu an beklemeden karaciğer desteği yapmak istedim yakın zamanda tam şişeden alacağım kendisinde var zaten.
Bu görsel, Hızlı Resim'e 08 Ekim 2025 tarihinde yüklendi, 1080×2400 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: mfa4xqe
hizliresim.com
Burada röntgeni. Bu sıralar ayakları da soğuk, sindirimi sıkıntılı. Karaciğer sıkıntısından dolayı bunlar olabiliyormuş diye okudum. Dışkısı da arada yeşil leke bırakıyor, safradan dolayı olabiliyormuş. Metabolizma yavaşladığı için sindirim de yavaşlayabiliyormuş. 1 haftadır sadece geceleri yem kustu en son 1 kez salyalı kusunca hekim kursak hareketini destekleyen bir ilaç verdi 3 gün kullandık 2 gündür kusmuyor sadece parça parça arada kusuyor. O zaman anladım, muhtemelen yemler kursağında olması gerekenden uzun süre kalıyor. e gece de hareketsiz olduğundan sindirim doğal olarak yavaş zaten, bundan dolayı daha da yavaşlıyor. ilaç da kursak hareketini destekliyor. anında kusmayı kesince anladım. gün içinde hareketli gayet yemini suyunu içiyor, hatta az önce hepacarnitollu suyu aldık temiz su koydum az önce içti. Araştırdım karaciğersel sorunlarda bunlar olabiliyormuş zincirleme şekilde. Zaten nefes sorunu da var. Ben de beklemeden hemen kullanmak istedim. Yakın zamanda epey ilaç yükü de oldu 🥲