• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hasta mı ?

Çimen.2ii

Aktif Üye
Dışkı fotosu gorebilir miyiz? Ishal var gibi görünüyor. Veterinerden ziyade aldığınız yere götürmeniz daha iyi olacaktır. Hasta kuşu iyileştirmeden neden satarlar anlamış değilim. Hastaysa iyileştir sat. Sattığın kişi nasil iyileşecegini hangi ilacı kullanacağını büyük ihtimalle bilmez ama sen satıcı olduğun için bilirsin. Böyle yapan petshopcular hiç bir sey haketmiyor onca hayvanin onca canın günahına giriyor. Yazık çok yazık..!!

Berk

Paylaşımcı
Ya aslında aldığımda boyle değildi tüylerinde çok hafif dışkı kalıntısı vardı akşam üstü böyle oldu satıcıya sordugumda yavru olduğundan ve yeni bir ortama girdiği için olduğunu söyledi

Bahar Y.

Müdavim
Eve yeni geldiği için olabilir evet fakat yinede yeni yapılmış dışkı fotoğrafı eklerseniz iyi olur

Bahar Y.

Müdavim
Hasta gibi görünmüyor ama sanki yeterince beslenemiyor, yem yiyor mu? Bu arada yeni yapılmış dışkı fotoğrafları mı onlar

Berk

Paylaşımcı
Yani bilemiyorum büyük ihtimal 3 4 saat önce yaptığı dışkılar çünkü şimdiki yaptıkları poposuna yapışmış gibi görünüyor,çok fazla yem yemedi ama yeni bir ortama girdiği için olabilir popsunu temizlemek istiyotum fakat benden çok ürkebilir ondan korkuyorum

Bahar Y.

Müdavim
Yani bilemiyorum büyük ihtimal 3 4 saat önce yaptığı dışkılar çünkü şimdiki yaptıkları poposuna yapışmış gibi görünüyor,çok fazla yem yemedi ama yeni bir ortama girdiği için olabilir popsunu temizlemek istiyotum fakat benden çok ürkebilir ondan korkuyorum
Onun iyiliği için temizlemeniz gerekiyor, zeytinyağı damlatın birde, yeni aldığınız kuş neden vefat etti? Aynı kafese mi koydunuz yeni kuşu

Berk

Paylaşımcı
Hastalığı yoktu maalesef diğer kuşumla uçarken duvara çarptı,poposunu nasıl temizlemeliyim karanlıkta yapsam daha mı iyi olur

Bahar Y.

Müdavim
Hastalığı yoktu maalesef diğer kuşumla uçarken duvara çarptı,poposunu nasıl temizlemeliyim karanlıkta yapsam daha mı iyi olur
Karanlıkta kuşlara bir şey yapılması taraftarı değilim şahsen ben, normal ışık açıkken ıslak pamuk veya peçeteyle temizleyin az bir şey zeytinyağı damlatın iyi gelecektir

Berk

Paylaşımcı
Tamam şimdi yapacağım inşallah düzelir ve benden çok korkmaz,teşekkürler

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yeni alınan kuşlarda strese dayalı dışkı değişimleri olabilir. Hasta bir kuş almadiysaniz tabiki

Berk

Paylaşımcı
Karanlıkta kuşlara bir şey yapılması taraftarı değilim şahsen ben, normal ışık açıkken ıslak pamuk veya peçeteyle temizleyin az bir şey zeytinyağı damlatın iyi gelecektir
Dediğinizi yaptım zeytinyağlı ve ıslak pamukla popsunu elimden geldiğince temizledim ama pek beceremedim çünkü hem çok dışkı vardı hem elimi ıssırıyordu sabaha inşallah gene aynı durumda olmaz,herkese iyi akşamlarEkli dosyayı görüntüle 12828

Bahar Y.

Müdavim
Dediğinizi yaptım zeytinyağlı ve ıslak pamukla popsunu elimden geldiğince temizledim ama pek beceremedim çünkü hem çok dışkı vardı hem elimi ıssırıyordu sabaha inşallah gene aynı durumda olmaz,herkese iyi akşamlarEkli dosyayı görüntüle 12828
Geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur eve yeni gelişinden kaynaklanan, iyi akşamlar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yem yediğinden emin olun yemezse mutlaka aldığınız yere götürün yoksa ölür aspur ve daldari verin bide kuş sesleri açın faydası olur