• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

çok hasta yardım

furkan er

Aktif Üye
Merhaba artık kaçıncı konu açışım bilmiyorum bir türlü hastalıkları atlatamadık ilk veterinere götürdüm antibiyotik ve probiyotik verdi kullandık biraz iyi gözüktü şimdi 2 gündür burnu tıkalı halsiz kabarık ne yapacağım video da ekleyeceğim veterinere gitme ihtimalim yok İstanbulda bulunduğum yerde çok kar var araba yok lütfen yardım edin iyi olduğunu düşünmüyorum nezle mi bilmiyorum

Son düzenleme:

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Neo terramycn biraz hafif kalabilir baytril kullanmanı önereceğim ağızdan 1 damla şeklinde 2 günde bir. Ağır antibiyotik tedavisi uygulayalım sonrasına bakalım kardeşim probiyotik ve vitamin eksik etme bu arada suyunuda hergün değiştirerek 1 gün probiyotik ve vitamin ver bakalım

Bahar Y.

Müdavim
Neo terramycn biraz hafif kalabilir baytril kullanmanı önereceğim ağızdan 1 damla şeklinde 2 günde bir. Ağır antibiyotik tedavisi uygulayalım sonrasına bakalım kardeşim probiyotik ve vitamin eksik etme bu arada suyunuda hergün değiştirerek 1 gün probiyotik ve vitamin ver bakalım
Furkan hocam antibiyotik geçmişi var kısa süre önce sanırım, ağır gelebilir diye düşündüm

furkan er

Aktif Üye
Furkan hocam antibiyotik geçmişi var kısa süre önce sanırım, ağır gelebilir diye düşündüm
şimdi gidip bulmaya çalışacağım ne almamı önerirsiniz bir de neyi var biliyor musunuz 😭

furkan er

Aktif Üye
Atlatır inşallah soğuk kanlı olmaya çalışın ki elinizden geleni yapabilin😊
teşekkür ederim çok zor onu böyle görmek ne yapacağımı şaşırdım acısı bana geçsin ben çekiyim böyle görmek istemiyorum o zaman ben sizin dediğiniz ilacı aliyim o ne icindi acaba ne rahatsızlığı var nezle mi

Bahar Y.

Müdavim
teşekkür ederim çok zor onu böyle görmek ne yapacağımı şaşırdım acısı bana geçsin ben çekiyim böyle görmek istemiyorum o zaman ben sizin dediğiniz ilacı aliyim o ne icindi acaba ne rahatsızlığı var nezle mi
Solunum için kullanılan bir ilaç neo terramycin

furkan er

Aktif Üye
siz ne dersiniz hangisini almalıyım son karar birde sizce veterinere götürmeli miyim

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kardeşim yakınında astım için hava kullanan biri varsa. Onu çalıştır ilacını koy burnuna ver birde elektrolit vermeni öneririm ateşi vs varsa düşer. Kimi kullanmıyor ama ben kullanıyorum bu tğr ağır vakalarda. İkinci olarak son antibiyotik tedavisi ne zaman uyguladın arasında ne kadar zaman geçti 2 hafta vs geçtiyse antibiyotik vermek riskli olacaktır baharın dediği gibi ağır olur kursak mantarına çevirebilir.