• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi CENNET PAPAĞANLARİM Ciftlesmiyor

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla son 2 gundur erkek değişik hareketler yapiyor dişi gibi çiftleşme pozisyonu alıyor dişinin yanında sonra üstüne çıkmaya calisyor gereğinden fazla hareketli fişi yine hareketsiz bakıyor e vitamini daha vermedigim halde normalmi abla erkeğin dişi gibi çiftleşme pozisyonu almasi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla son 2 gundur erkek değişik hareketler yapiyor dişi gibi çiftleşme pozisyonu alıyor dişinin yanında sonra üstüne çıkmaya calisyor gereğinden fazla hareketli fişi yine hareketsiz bakıyor e vitamini daha vermedigim halde normalmi abla erkeğin dişi gibi çiftleşme pozisyonu almasi
Ablacığım dişi gibi yapıyorsa o dişidir, erkekler dişi gibi çöküp kanat açmaz

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla ama dişinin üstüne çıkmaya çalışıyor yem kusuyor

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla ya afedersin ama bende biraz salaklık var seni dinleseydim erkek alicaktim kafama göre dişi aldım şimdi davranışları dişiyi göre uyuyor 🥲 gene degistirmem gerekecek

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla ya afedersin ama bende biraz salaklık var seni dinleseydim erkek alicaktim kafama göre dişi aldım şimdi davranışları dişiyi göre uyuyor 🥲 gene degistirmem gerekecek
Estağfurullah ablacım bizde çok yanılıyoruz
Cennetler sevdalar çok zeki kuşlardır
Takliti çok sever ve uygularlar
Az önce farklı kafese koydum eşleri, kızım geldi kapısını kapatmamışsın anne çıkmışlar dedi🤗 gittim geri içeri aldım, oda içinde gezerken baktım kapıyı açıp çıktılar🙊🙊 şok oldum, ne ara öğrendiniz yeni kafes ilk kez içindeler ve beni takip etmişler🤣🤣

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla şükürler olsun sonunda doğru cinsiyet digerki disiymis erkek Fatma gibiydi anladım 😁 şimdi o dişi bu erkek bide diside yağ bezesi varmış birşey olmaz herhalde

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla şükürler olsun sonunda doğru cinsiyet digerki disiymis erkek Fatma gibiydi anladım 😁 şimdi o dişi bu erkek bide diside yağ bezesi varmış birşey olmaz herhalde
Yağ kilodan olur bol bol uçsun 1 haftaya gider🥰

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla dişi olan erkeğe bakıp kanatlarını aciyor erkek bakıyor etrafa

Üst Alt