• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi CENNET PAPAĞANLARİM Ciftlesmiyor

enespzn

Yeni Üye
Yuvayi o kadar guzel ördüler ama ne fol ne yumurta yok
benim de bir çift cennet papağanım maalesef o kadar kolay olmuyor… Aylaaaar sonra çok şükür 3 tane minik yumurtam var ki onların bile henüz dolu ya da boş olduklarını bilmiyorum 😂 sabrın sonu selamet demiş atalarımız zorla güzellik olmuyor sabret onlar aralarında bir uyum yakalar ki yuvalık örmeleri yuvada zaman geçirmeleri bile aslında hazırlık yaptıklarının göstergesi

ylcnbedir123

Aktif Üye
Onlari yapıyorlar erkekte hazır ama dişi kabul etmiyor dişi bizie ortamada tam alışkın değil o yüzden bize alistirip yuvayı yuva gibi kullanmasıni denicem bakalım hayırlısı inşallah 😊

ylcnbedir123

Aktif Üye
Büyük kafesin boyu yanlamasına 60 cm küçüğün 30 cm yuvalık takicagim bide sıkıntı olurmu

ylcnbedir123

Aktif Üye
O zaman katlancaz kuşlar rahatsız oluyor ama kaç haftada bir degestirmem lazimki abla bide dolu yemleri çok döküyorlar boşa gidiyor yemler normalmi bide o 🫠

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
O zaman katlancaz kuşlar rahatsız oluyor ama kaç haftada bir degestirmem lazimki abla bide dolu yemleri çok döküyorlar boşa gidiyor yemler normalmi bide o 🫠
Bir cennet oğlum var, her türlü yemliği denedim, uzun, derin,çömlek, çelik
Şuan akıllı yemlik taktım kapağı çıkarıyor günde 3/4 defa kapatıyorum fakat atıyor
İçine girip çift ayak çıt çıt çıt yemi dışarı fırlatıyor sonra içine yatıyor, kısaca benimle dalga geçiyor, sürekli yerleri temizliyorum
Elime doğdu ama çok fenaaaa 🤣🤣
Sevgi işte🥰

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bir cennet oğlum var, her türlü yemliği denedim, uzun, derin,çömlek, çelik
Şuan akıllı yemlik taktım kapağı çıkarıyor günde 3/4 defa kapatıyorum fakat atıyor
İçine girip çift ayak çıt çıt çıt yemi dışarı fırlatıyor sonra içine yatıyor, kısaca benimle dalga geçiyor, sürekli yerleri temizliyorum
Elime doğdu ama çok fenaaaa 🤣🤣
Sevgi işte🥰
Abla bu bıdıklar bizi ellerinde oynatıyorlar valla çok kurnazlar 😇🤭☺🩷

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla peki senin önereceğin daha birşeyler varmı herşeyi yaptım daha yap dediğin birşey varsa yapım herkesin kuşları tanıştiklari anca yumurta veriyorlar bı benimkiler vermiyy

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla peki senin önereceğin daha birşeyler varmı herşeyi yaptım daha yap dediğin birşey varsa yapım herkesin kuşları tanıştiklari anca yumurta veriyorlar bı benimkiler vermiyy
Ablacığım biraz takılsınlar acele etme, dişi yeni geldi, inan çiftleri büyük kafesten almıyorum oynasınlar eğlensinler, kuluçka zamanı kendilerini belli ederler, başta çok uzun ötüşler olur kızgınlık döneminde 👍

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla boş yere konu açtım rica etsem onu kaptırmisin bide abla konu dişi için e 50 selenyum almayı düşünüyorum başarı oranı yuksekmi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla boş yere konu açtım rica etsem onu kaptırmisin bide abla konu dişi için e 50 selenyum almayı düşünüyorum başarı oranı yuksekmi
Merhaba ablacığım, tm kapatırım, Selenyum : 5 gün 5 damla yarım suluk
1 gün ara
3 gün 5 damla yarım suluk
Verilecek çifleşme başlarsa kesilecek👍

Üst Alt