• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi CENNET PAPAĞANLARİM Ciftlesmiyor

ylcnbedir123

Aktif Üye
Birşey yapmam gerekiyormu abla pazar gununden beri hergun yarım suluk 1 damla e 50 verdim bugün yumurtaları görünce su koydum yoksa e 50 devammi abla başka birşey vermeme gerek varmı bide

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Birşey yapmam gerekiyormu abla pazar gununden beri hergun yarım suluk 1 damla e 50 verdim bugün yumurtaları görünce su koydum yoksa e 50 devammi abla başka birşey vermeme gerek varmı bide
E50 işi bitti ablacığım yoksa çifleşme devam eder sürekli, yumurtaya yatmaz
Haftada 1/2 sebze ve takviyeler de vam
Kalamar kemigi ve gaga taşı mutlaka olsun

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla son soru boş olup olmadigini nasıl anliyacagiz bide neler vereilirim kuşlara
Kalamar kemigi ve gaga taşı 👍 salata👍
6/7 gün damarlanma başlar flaş ile kalp atışı gözükür o zaman bakılır
Odada nem oranı en az %40 olmalı, yuvalığın ön kısmına kafes içine yemlik içinde su koy günlük değiştir, başkada bişey yok şimdilik

ylcnbedir123

Aktif Üye
Abla bilmediğimden soruyorum dişi bazen yemek su içmeye çıkıyor normalde erkeğin beslemesi gerekmiyor mu bide yumurtalara bakmaya kafesin yanına gidiyorum 2 Side yuvaya kaçıyor bakamiyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla bilmediğimden soruyorum dişi bazen yemek su içmeye çıkıyor normalde erkeğin beslemesi gerekmiyor mu bide yumurtalara bakmaya kafesin yanına gidiyorum 2 Side yuvaya kaçıyor bakamiyorum
Ablacığım dışkı su ve yem için çıkar normal ablacığım, erkek çok besleyemez endişe etme kaçışırlar bir anda🥰👍

erasantane

Aktif Üye
Benim sultan papağanlarım 1 aydır yuvalıkta ama açıkçası bir şey olmuyor değişimler onları üzer . Bazen acemi olmaları da çiftleşme sürecini uzatabilir . Sabırlı olmanızı tavsiye ederim .

Üst Alt