• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bulut ve Aşireti 🐦

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ne güzel anlatmışsın kardeşim valla resmen yaşadık 😂 ortam güzel bakım on numara bide emekliler gibi evde yan gel yatsınlar ohh ne güzel dünya insanın kuş olup yatası geliyor yahuu😜
Teşekkür ederim abicim. 🤭
Kendimi övmek gibi olmasın ama kardeşimde senin kuşun olmak vardı diyor abi. 😅

Aynen emekliler gibiler valla,oda zaten onlara ait oldu. 🤣

Kübra hocam sizin kümes aşkı memnuya dönmüş😂 Çiğdem profildeki kuş diye hatırlıyorum, yanlış hatırlıyorsam da affınıza sığınıyorum 🙈 tüylerinde ıslak görünüm var gibi geldi desenleri mi öyle algılatıyor acaba 🤔 en iyisini Fıstık yapmış valla bekarlık sultanlık kafasında 😂🥰
Siz en iyisi daha sık aktarın kümesin durumunu Kübra hocam 😊
Aşkı memnu az kalır yanında Baharcım. 🤣

Evet canım o, Çiğdem. Desenleri öyle. Değişik bir deseni var ve renkleri de farklı benim sıpalardan.

Fıstık o yüzden erkeklerin göz bebeği galiba. 🤣

Tamam inşallah bundan sonra daha sık bildirim yaparım. 💕

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ekli dosyayı görüntüle 44753

Bizim Çiğdem'i eğitme işi buraya kadar sürdü. 🥲
Salonda bakıyorduk ona ama diğer odada 20 kuş tabiri caizse istedikleri gibi at koşturduklarından seslerini duyunca yanlarına gitmeye çalışıyordu. Hatta kapıya kadar gelip kapıdan geçmeye çalışıyordu. 😂

Annem dayanamadı o haline, aşiretin yanına getirdik. Sıpa buraya gelince istediğini elde etmenin zevkiyle galiba sus pus oldu. 🤣

Öndeki Gece de ablalık yapıyor ona, yanına gidip yem istiyor. Gece'de yem veriyor, abaza erkeklerden koruyor vs. 😂

Abaza demişken bizim genç delikanlılar iyice yoldan çıktı. Geçen gün Tuğpar' zorla Fıstık'ın üzerine çıkmaya çalışırken yakaladım. Fıstığı yere düşürdü, geldi üzerine çıkmaya çalıştı. Onu kovduk bu seferde Boncuk Fıstıkla olmaya çalıştı. 🙄

Önceki günde aynı olayı başka kahramanlarla yine yaşamıştık, Yağmur ve Pamuk ikilisiyle. Erkekler iyice yoldan çıkmaya başladı. 🤦🏻‍♀️

Keşke kuşlar içinde kısırlık, hadımlık ilacı falan olsaydı. 😅 Gerçi iğnesi vardı diye hatırlıyorum yurtdışında ama Türkiyede yoktur sanırım.

Ekli dosyayı görüntüle 44754

Fıstık, beni rahat bıraksınlar diye kafes ile duvar arasında takılıyor bazen. Hanım kızımız çok revaçta şu an 4 erkek peşinde. 😬
Çiğdem'in bakışları çok sert. 😁

Bahar Y.

Müdavim
Ne dedikodusu bizzat kendisinden dinledim Kübra hocanın çitlenbiğinde gözüm ama babama söylemeye çekiniyorum dedi😶

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çiğdem daha küçük Bahar ablası. 4 aylık oldu minnoşum. Simba abisi için bir kaç beden küçük hem yaş olarak hemde ırk olarak. 🤣

Ama Simba isterse aşiretteki kızlardan biriyle eşleriz onu, tabi sonra kızımı geri alırım. 😃

Son düzenleme:

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Çiğdem daha küçük Bahar ablası. 4 aylık oldu minnoşum. Dimba abisi için bir kaç beden küçük hem yaş olarak hemde ırk olarak. 🤣

Ama Simba isterse aşiretteki kızlardan biriyle eşleriz onu, tabi sonra kızımı geri alırım. 😃
Zordur kız vermek.😊 Sonra yüksek yüksek tepelere çaldıkça gözleriniz dolmasın 😁

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Ekli dosyayı görüntüle 44753

Bizim Çiğdem'i eğitme işi buraya kadar sürdü. 🥲
Salonda bakıyorduk ona ama diğer odada 20 kuş tabiri caizse istedikleri gibi at koşturduklarından seslerini duyunca yanlarına gitmeye çalışıyordu. Hatta kapıya kadar gelip kapıdan geçmeye çalışıyordu. 😂

Annem dayanamadı o haline, aşiretin yanına getirdik. Sıpa buraya gelince istediğini elde etmenin zevkiyle galiba sus pus oldu. 🤣

Öndeki Gece de ablalık yapıyor ona, yanına gidip yem istiyor. Gece'de yem veriyor, abaza erkeklerden koruyor vs. 😂

Abaza demişken bizim genç delikanlılar iyice yoldan çıktı. Geçen gün Tuğpar' zorla Fıstık'ın üzerine çıkmaya çalışırken yakaladım. Fıstığı yere düşürdü, geldi üzerine çıkmaya çalıştı. Onu kovduk bu seferde Boncuk Fıstıkla olmaya çalıştı. 🙄

Önceki günde aynı olayı başka kahramanlarla yine yaşamıştık, Yağmur ve Pamuk ikilisiyle. Erkekler iyice yoldan çıkmaya başladı. 🤦🏻‍♀️

Keşke kuşlar içinde kısırlık, hadımlık ilacı falan olsaydı. 😅 Gerçi iğnesi vardı diye hatırlıyorum yurtdışında ama Türkiyede yoktur sanırım.

Ekli dosyayı görüntüle 44754

Fıstık, beni rahat bıraksınlar diye kafes ile duvar arasında takılıyor bazen. Hanım kızımız çok revaçta şu an 4 erkek peşinde. 😬
Ne kadar minik ve tatlı 🥹💙 Maşallah, mürüvvetini de görelim 😁

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Öyle Duygu hocam. Erkekler içinde geçerli aynısı. O yüzden yavruları veremediğim için kuş sayısı, ev ahalisinin 4 katı oldu. 😅
Tahmin edebiliyorum. Bizde de öyle. Kıyamıyorum vermeye. Verince de aklım kalıyor bazen. Ama bazen de sağmalar dolunca mecbur kalıyoruz. 😔 Şimdi 10-12 aylık erkek salması yine doldu. İnsanlar çift istiyor ama dişi kalmadı boşta. Kendimize ayırdığımız 5 tanecik dişi, koca salmada keyif çatıyor 😊 Erkeklerde üstte kuduruyor 😁

Bahar Y.

Müdavim
Çiğdem daha küçük Bahar ablası. 4 aylık oldu minnoşum. Simba abisi için bir kaç beden küçük hem yaş olarak hemde ırk olarak. 🤣

Olsun olsun eskiden kuşlar 4 aylıkta evlenirdi 😅