• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bulut ve Aşireti 🐦

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Ekli dosyayı görüntüle 58983

Bir kayıp daha. 😢
Kapalı balkonda kumrular için ayırdığımız saksının bu seferki misafiri sanırım acemi bir anne idi.
Yavrunun kursağı doluydu ama ısıtamadı galiba, saksı kenarında böylece duruyordu. 🙁
Yattığı süre boyunca hiç kalkmamıştı saksıdan,baba gelince gidip geliyordu ama saksıdan tamamen kalkıp gidince yavru çıkmış mı diye bakalım derken karşılaştığımız manzara. 😞
Öldüğünü hissettiği için kalktı sanırım.
Yavruda uyuyor hiç uyanmamış gibi...
Başın sağ olsun 🥺 Bizim de geçen seneki kulukçalardan birinde kayıbımız olmuştu malesef, kardeşinin yumurtasını da balkonun zemininde kırılmış vaziyette bulmuştuk. Küçükken ne kadar da çirkinler 🥹 Kalanların sağlıklı uzun ömrü olsun❤

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hadi ya başın sağ olsun hepimizin bir sonu varda bizden önce gidene evlat dediğimize çok zor geliyor😔
Evet her canlı ölecek, keşke hayvan canlarımız ölümsüz olsa. 🙁
Birde ölümünü hiç beklemediğim için daha zor geliyor bana.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
20230915_212709.jpg

Aşiretten birini daha sonsuzluğa uğurladık dün.
Fındık ile eşlerdi. İkisini üç ay ara ile kaybettim.😞
Mavi'm ile az zaman geçirdik ama çok sevdim. İnşallah kaldığı süre boyunca mutlu bir zaman geçirmiştir.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 70176

Mavi'm ile az zaman geçirdik ama çok sevdim. İnşallah kaldığı süre boyunca mutlu bir zaman geçirmiştir.
Onlara ne kadar güzel baktığını biliyoruz. Ama ölümler hiç yakışmıyor minik canlara. Keşke ama keşke ölümsüz olsalarda bizde hiç üzülmesek 😔 başın sağolsun arkadaşım. 🌸🙏🏻

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ekli dosyayı görüntüle 70176

Canım benim başın sağ olsun Allah sabır versin 🤲😔 kendileri minik ama sevgileri kalbimizde büyük izler bırakarak gidiyorlar, biliyorum, eminim🤲🤲çok güzel yerdeler💓

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Onlara ne kadar güzel baktığını biliyoruz. Ama ölümler hiç yakışmıyor minik canlara. Keşke ama keşke ölümsüz olsalarda bizde hiç üzülmesek 😔 başın sağolsun arkadaşım. 🌸🙏🏻
Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun.
2 yılda dört kaybım olunca tedavi dönemlerinde bir yanlışlık yapıyorum galiba diye düşünmeye başladım ama ömürleri o kadarsa ne yaparsam yapayım olmayacaktı diyorum sonrada.

Çok doğru söylüyorsun. Keşke ölümsüz olsalar, hep bizimle kalsalar.

Canım benim başın sağ olsun Allah sabır versin 🤲😔 kendileri minik ama sevgileri kalbimizde büyük izler bırakarak gidiyorlar, biliyorum, eminim🤲🤲çok güzel yerdeler💓
Allah razı olsun ablacığım.
Öyle kesinlikle. Dünya üzerinde kapladıkları alan gram iken kalbimizde kapladıkları yer daha ağır.
Dünyada yaşayamadıkları hayatı gittikleri yerde yaşarlar inşallah. 🤲🏻

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun ☹

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Başın canın sağolsun arkadaşım çok zor maalesef 😞 Elinden gelenin en iyisini yaptığından şüphe yok Aslı nın dediği gibi keşke ölümsüz olsalar.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başınız canınız sağolsun kardeşim bu süreçte yanındaydım ama elimizden birşey gelmedi üzgünüm 😞

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağolsun ☹
Teşekkür ederim, Allah razı olsun.

Başın canın sağolsun arkadaşım çok zor maalesef 😞 Elinden gelenin en iyisini yaptığından şüphe yok Aslı nın dediği gibi keşke ölümsüz olsalar.
Teşekkür ederim. Maalesef öyle.Kendisi gitti anıları kaldı,diğer kardeşleri gibi. 🙁
Allah razı olsun, inşallah yapabilmişimdir.

Başınız sagolsun 😔
Başınız Sağ Olsun 🥺
Allah razı olsun, teşekkürler.

Başınız canınız sağolsun kardeşim bu süreçte yanındaydım ama elimizden birşey gelmedi üzgünüm 😞
Allah razı olsun abicim. Evet her adımda senide rahatsız ediyorum, hep diyorum hakkını ödeyemeyiz. Teşekkür ederim, her zaman yanımda destek oluyorsun.