• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahiplendirildi ANKARA-Muhabbet Kuşlarımı sahiplendiriyorum.(Her şeyi ile birlikte)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eboyraz

Aktif Üye
en irileri bir tutmak faydalı olacaktır bide yuvalık için kavga ediliyorsa ayırıp farklı yuvalık ve kafes kullanmak çok daha iyi olur, üremek için güvenli bir ortam lazım kafesin kapılarıda kapalı kalabilir

eboyraz

Aktif Üye
Yaa olanları sahiplendireyim derken tekrar çoğalıyorlar maşallah süphanallah
valla öyle oluyor :D ama yavru sahiplendirmek nispeten daha kolay yetişkin kuş sahiplendirmekten o yüzden çok sorun yaşayacağımı düşünmüyorum çevrenizde tanıdıklarınız varsa çift çift muhabet kuşu sahiplendirebilirim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
valla öyle oluyor :D ama yavru sahiplendirmek nispeten daha kolay yetişkin kuş sahiplendirmekten o yüzden çok sorun yaşayacağımı düşünmüyorum çevrenizde tanıdıklarınız varsa çift çift muhabet kuşu sahiplendirebilirim.
Ya bukadar uzun sürmesi cidden şaşılacak gibi. Havada yakalanması gereken bir fırsat bu aslında. Yolum düşse hepsini birden alırım ben 🤣🤣🤣 yollayın gelsinler.

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Evet haklısınız . Benim çevremdekiler muhabbet değilde sultan istiyor 🤣 benim bir tane bak küpü var gelen giden onu istiyor vermem diyince yavrusu olunca ver diyorlar 🤭 sizin canlarınız aklımda kalsın isteyen güvenilir bir yer olursa ulaşırım size inş

eboyraz

Aktif Üye
Evet haklısınız . Benim çevremdekiler muhabbet değilde sultan istiyor 🤣 benim bir tane bak küpü var gelen giden onu istiyor vermem diyince yavrusu olunca ver diyorlar 🤭 sizin canlarınız aklımda kalsın isteyen güvenilir bir yer olursa ulaşırım size inş
teşekkür ediyorum mesajlarınız bekliyorum :D

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İnşallah güzel yuvaları olur

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
bir de bir kaç kişi yazıyor daha yeni foruma katılmış açıkcası pek güvenemiyorum referans istiyorum o yüzdende olabilir yoksa facebookta hergün onlarca kuş sahiplendiriliyor ama önemli olan onların iyiliği olduğu için pek yanaşmıyorum
Çok haklısın bu konuda. Ben mesela kardeşimin birine verdim veririm ama diğer kardeşime birkaçgün bakıver bile demem, emanet etmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt