• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Akıllı yemlik tüneği düşüyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba tüneği yemliğe yaklaştırırsanız sorun çözülür gibi🤗ben akıllı yemlik kullanamadım malesef hem korktu hemde aynı sizinki gibi düştü sürekli. Normal yemlik kullanıyorum şuan🦜🦜🤗

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yada ufak bir yapıştırma yapabilirsiniz. Kokusu geçene kadar da farklı bir yemlik takarak.

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Bunun önüne ben tahta tünek koydum çok yakın şekilde yada yapıştırman gerekir ama yapıştırmayı tercih edersen tüneğin tırnak kısmının içine çok az japon sürüp takabilirsin ama dışına taşırmadan. Tercihen tahta tünek koyman daha sağlıklı olur. Koca gün onun üzerinde plastik yararlı değil.

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Ben bu şekilde kullanıyorum. Ayakları daha rahat olur diye düşündüm. İnceyle rahat edemediğini fark ettim.

Ekli dosyalar

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhaba, ben de tüm kafeslerde akıllı yemlil kullanıyorum ve hepsinin tüneklerini attım. Merak etmeyin, tüneksiz de gayet güzel beslenebiliyorlar. 😊

Soner

Aktif Üye
Tunege cok ihtiyac yok bende yillarca tuneksiz kullandim herhangi bir sorun yasamazsiniz

Doğacı

Eski Forumcu
Millet akıllı yemlik kullanıyor biz halen eski usul takılıyoruz 😄
Almayı düşünmüştüm ama araştırınca vazgeçmiştim.
Pratik oluyor mu , yemlerin kabuklarını kolayca temizleyebiliyor muyuz?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Millet akıllı yemlik kullanıyor biz halen eski usul takılıyoruz 😄
Almayı düşünmüştüm ama araştırınca vazgeçmiştim.
Pratik oluyor mu , yemlerin kabuklarını kolayca temizleyebiliyor muyuz?
Normal kristal yemliğe göre daha geniş, daha hijyenik. Kabuklar için daha pratik bence.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bir sabah kalktım oğlum yok🦜akıllı yemliğin üstünü açmıştım sürekli gagalıyordu. Gece kendine yuvalıkta sanıp girmiş🦜🦜içindeki yemler yerde🥰anladım ki biz kullanamıycaz. Çekirdekleri gördükçe yakalamaya da çalışıyordu🦜🦜artık normal yemlik kullanıyorum etraf batsada önemli değil🦜🦜🦜oğlum mutlu olsun ben temizlerim.(kullanamadık biz)

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Akıllı yemlik kullanırken tünekleri kullanmıyordum bende. Yemlik önüne kısa tüneklerden koyuyordum.

Şimdi pro akıllı yemlik kullanıyorum. Akıllı yemliğe göre daha iyi ve rahat. 😁

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
pro akıllı yemliği duydum ama kullanmadım diğerine göre temizlik açısından mı rahat?

Soner

Aktif Üye
pro akıllı yemliği duydum ama kullanmadım diğerine göre temizlik açısından mı rahat?
Bence her acidan rahat hem kuslarin yem yedigi kismin gayet genis olmasi,tunek mesafesinin kusun irkina gore ayarlanabiliyor olmasi,yem haznesinin 500 gr gibi fazla olmasi ve yem zayiatinin neredeyse yok denecek kadar az olmasiyla ben kullanmaya basladigim gunden bu yana cok memnunum tavsiye ederim dusunen arkadaslara.

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Teşekkürler soner hocam bilgi için. İnceledim şimdi herkes memnun bundan. Tek firmada var ama onlarında stoklarında yok şuan için.

Üst Alt