• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Akıllı yemlik tüneği düşüyor

Soner

Aktif Üye
Teşekkürler soner hocam bilgi için. İnceledim şimdi herkes memnun bundan. Tek firmada var ama onlarında stoklarında yok şuan için.
Rica ederim. Evet stok sikintisi yasaniyor ben depremden once kullanmayi dusunmustum o zamanda stok sikintisi vardi simdi hobiye yeniden baslamak nasip olunca bi deneyeyim dedim bence takip edin surekli bu zamana kadar denemedigim yemlik cesidi kalmamisti baska bir yemlige para vermektense pro yemlik almaniz daha iyi olacaktir.iyi forumlar 🙋‍♂️

fixhel

Aktif Üye
Pro akıllı yemlik de neymiş 🤔 hele bir resim ekleyin arkadaşlar mamaist bu ara boş geziyor çalışsın getirsin tedarik etsin sizlere hizmet etsin ☺
quik ürünleri gelirse siteye güzel olur, mineral bloğu enerji bloğu falan gelirse alırım
baktım siteye bulamadım bayağı ürün eklenebilir işe yarar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
quik ürünleri gelirse siteye güzel olur, mineral bloğu enerji bloğu falan gelirse alırım
baktım siteye bulamadım bayağı ürün eklenebilir işe yarar
Beautiful food taşları Quik ürünlerinden daha doğal ve kalitelidir

Soner

Aktif Üye
Pro akıllı yemlik de neymiş 🤔 hele bir resim ekleyin arkadaşlar mamaist bu ara boş geziyor çalışsın getirsin tedarik etsin sizlere hizmet etsin ☺
Abi suan calisiyorum isyerindeyim yarin kendi kullanimimdan hem video hemde fotolar eklerim konuya arkadaslarda birebir gormus olur memnun kalmamak imkansiz gibi bir sey bence mamaistte mutlak olmasi lazim diye dusunuyorum 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi suan calisiyorum isyerindeyim yarin kendi kullanimimdan hem video hemde fotolar eklerim konuya arkadaslarda birebir gormus olur memnun kalmamak imkansiz gibi bir sey bence mamaistte mutlak olmasi lazim diye dusunuyorum 😊
Tamam kardeşim olacak inşallah ☺

Doğacı

Eski Forumcu
Bence burdaki arkadaslar ve sehmus abi sizin begendinizi degilde herkesin begenip kullanacagi orjinal urunun gorselini istiyor diye dusunuyorum 😊
Amaç ne anlayamadım 😄
Saygı duyarım,zaten ben bundan alsın herkes manasında paylaşmadım,fikir olması açısından iyi bence. Alan alır almayan almaz. Siz zaten fotoğrafını atacaksınız." Bakın benim attığım bahsedilen pro yemliktir" diye yazmadım zaten 😀

Soner

Aktif Üye
Amaç ne anlayamadım 😄
Saygı duyarım,zaten ben bundan alsın herkes manasında paylaşmadım,fikir olması açısından iyi bence. Alan alır almayan almaz. Siz zaten fotoğrafını atacaksınız." Bakın benim attığım bahsedilen pro yemliktir" diye yazmadım zaten 😀
Benim bu konuda sahsi bir amacim yok olmazda ama forumun ve konulardaki yorumlarin genel amacini merak ediyorsaniz soyleyim dogru ve net bilgilerle yardimci olabilmek.iyi forumlar 🙋‍♂️

Doğacı

Eski Forumcu
Benim bu konuda sahsi bir amacim yok olmazda ama forumun ve konulardaki yorumlarin genel amacini merak ediyorsaniz soyleyim dogru ve net bilgilerle yardimci olabilmek.iyi forumlar 🙋‍♂️
Hepimizin amacı öyle elbette. İyi forumlar size de. Fotoğrafı bekliyoruz 👍🏻

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
20230926_000546.jpg

Benim kullandığım bu. @Soner sizde bundan mı kullanıyorsunuz?
Akıllı yemlikte benim en büyük sıkıntım, alttaki haznenin üst hazne ile bağlandığı kısımda kalan boşluktan kabuk yemlerin dökülmesiydi. O yüzden pro yemlik denemek için aldım. Normalde bu yemliğin altı hep yem olurdu ama artık olmuyor. 😁Oyüzden beğendim ama Soner arkadaşımızın bahsettiği avantajları da var. Tek dezavantajı birleşim yerlerinden tek tük yemler dökülüyor. O da nazar boncuğu olsun.

Güzelmiş.(Akıllı farklı yemlik çeşitlerinden biri)
Bu amazonda satılan pro yemlik,yurtdışından getirtilebilir.Bunu da almayı düşünmüştüm ama alt haznesi küçük diye vazgeçmiştm. Google amcada kuş yemliği aradıktan sonra instada şu an kullandığımın reklamı çıkmıştı. Tesadüf mü artık bilemem ama iyi oldu. 😁

Doğacı

Eski Forumcu
Ekli dosyayı görüntüle 52548

Akıllı yemlikte benim en büyük sıkıntım, alttaki haznenin üst hazne ile bağlandığı kısımda kalan boşluktan kabuk yemlerin dökülmesiydi. O yüzden pro yemlik denemek için aldım. Normalde bu yemliğin altı hep yem olurdu ama artık olmuyor. 😁Oyüzden beğendim ama Soner arkadaşımızın bahsettiği avantajları da var. Tek dezavantajı birleşim yerlerinden tek tük yemler dökülüyor. O da nazar boncuğu olsun.

Bu amazonda satılan pro yemlik,yurtdışından getirtilebilir.Bunu da almayı düşünmüştüm ama alt haznesi küçük diye vazgeçmiştm. Google amcada kuş yemliği aradıktan sonra instada şu an kullandığımın reklamı çıkmıştı. Tesadüf mü artık bilemem ama iyi oldu. 😁
Ben yukarda fotoğrafını attığımı daha çok beğendim açıkçası. Profesyonel ve hammaddesi kaliteli görünüyor. Buralarda bulmamız bence çok zor,Amazondan da alışveriş yapmadım daha önce. Bu tarz ürünlerde yabancı markalar gerçekten profesyonelce işler çıkartıyor,yabancı marka tavsiye ederim.

Sizin yemliği interntte gördüm,kullanılan hammaddesiyle ilgili tam açık ibare bulamadım,gıdayla uyumlu olduğu yazıyor sadece. Sert plastik gibi görüntüsü var. Hammaddesi hakkında bilginiz var mı?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben yukarda fotoğrafını attığımı daha çok beğendim açıkçası. Profesyonel ve hammaddesi kaliteli görünüyor. Buralarda bulmamız bence çok zor,Amazondan da alışveriş yapmadım daha önce. Bu tarz ürünlerde yabancı markalar gerçekten profesyonelce işler çıkartıyor,yabancı marka tavsiye ederim.

Sizin yemliği interntte gördüm,kullanılan hammaddesiyle ilgili tam açık ibare bulamadım,gıdayla uyumlu olduğu yazıyor sadece. Sert plastik gibi görüntüsü var. Hammaddesi hakkında bilginiz var mı?

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici

Bende tam tersi, kaliteli yerli üretimlere şans verme taraftarıyım. 🙂
Ham maddesi hakkında bilgim yok açıkcası,normal akıllı yemliklerin ham maddesi hakkında da bilgim yok. Bir yerde yazdığını da görmedim. :)
Kullananlar memnun olduğuna göre bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.
Evet sert plastik bir ürün. Demonte şekilde geliyor. Üzerinde numaralar var,siz onlara göre birleştiriyorsunuz.

Soner

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 52548

Gorsel dogru evet tek dezavantaj o bencede oda sadece hazneye yem doldururken 1 kac tane dokuluyor bence bu kadar artinin yaninda dedginiz gibi nazar boncugu 😊Buarada amazonda satilan urun pro yemligi yapan arkadaslarin bi onceki uretimiydi ordan esinlenmisler muhtemelen sonrasinda degistirdiler.

Üst Alt