• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Akıllı yemlik tüneği düşüyor

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Gorsel dogru evet tek dezavantaj o bencede oda sadece hazneye yem doldururken 1 kac tane dokuluyor bence bu kadar artinin yaninda dedginiz gibi nazar boncugu 😊Buarada amazonda satilan urun pro yemligi yapan arkadaslarin bi onceki uretimiydi ordan esinlenmisler muhtemelen sonrasinda degistirdiler.
Ben de işk defa duydum bu yemliği. Daha çok görsel ekleyebilir misiniz, kafeste duruşuyla ilgili? Hep böyle mat mı görünüşü? Yandan falan da görmek isterim. Giyotin kapıya takılıyor di mi?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Gorsel dogru evet tek dezavantaj o bencede oda sadece hazneye yem doldururken 1 kac tane dokuluyor bence bu kadar artinin yaninda dedginiz gibi nazar boncugu 😊Buarada amazonda satilan urun pro yemligi yapan arkadaslarin bi onceki uretimiydi ordan esinlenmisler muhtemelen sonrasinda degistirdiler.
Evet yem doldururken dökülüyor dediğiniz gibi ama sıkıntı değil çok benim için,zira diğerine göre büyük rahatlık gerçekten. Zam gelmeden bir kaç tane daha alıp stok yapacağım. 😊

Onu bilmiyordum,bilgi için teşekkürler.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben de işk defa duydum bu yemliği. Daha çok görsel ekleyebilir misiniz, kafeste duruşuyla ilgili? Hep böyle mat mı görünüşü? Yandan falan da görmek isterim. Giyotin kapıya takılıyor di mi?
Paylaştığım sitede videolu anlatım var ordan bak ablacım🤗🦜🥰
IMG_20230926_122358.jpg

Soner

Aktif Üye
Goruntu mat giyotin kapiya takiliyor diger yayli kapilara takmak isterseniz onun icin ayri aparatida bulunuyor hocam

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ben gündüz çekerim bir kaç fotoğrafını daha.
Evet hem giyotin kapıya hemde yan teldeki kapıya takılıyor,onun içinde aparat var. Giyotin kapıya tam uyduğu için lastik tokayla sabitlemekte gerekmiyor. Ürün mat görünüşlü.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Güvenilir sitelerden alırım sadece. Artık Şehmus abinin getirmesini beklicem getirirse ondan temin ederim. Teşekkürler abla 😊💚
Getirsin evetttt biz kullanmıyoruz ama belki ilerde kullanır oğlum. Garanti mamaist.com istiyoruz🤗🦜🦜🦜

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Güzelmiş.(Akıllı farklı yemlik çeşitlerinden biri)
Bu pro yemlik değil mi? Bende ona bakacaktım 😅 Neyse yanlış anlaşılma olmuş o zaman buna bakacam
@Doğacı senin eklediğin daha güzel ama ithal o pahalı olur kardeşim bu yüzden yerli malı yurdun malı diyerek biz sönerin yolladığıyla bir başlayalım🤣 Mamaist e ben fotoğraf ı atayım da bulsun getirsin hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah☺ ilginiz için teşekkürler 🙏

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Ben resimlerdeki yemliği sevemedim. Neden bilmem, kaba geldi sanırım ama elime alıp bir kurcalamam lazım nasıl bir şey olduğunu anlamam için 😊 Standart akıllı yemlikle, hazne büyüklüğü hariç farkı anlayamadım tam.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ben resimlerdeki yemliği sevemedim. Neden bilmem, kaba geldi sanırım ama elime alıp bir kurcalamam lazım nasıl bir şey olduğunu anlamam için 😊 Standart akıllı yemlikle, hazne büyüklüğü hariç farkı anlayamadım tam.
İlk kaba görünebilir ama alışıyor insan. Hazne dışında da yem kırıntıları daha az hatta hiç dökülmüyor. Aynı zamanda yem yeme kısmı kuşlar için daha rahat. Akıllı yemlikte kafalarını yan eğerek yiyordu benim kuşlarım ama bunda normal yemlikten yer gibi yiyorlar. Yem yeme haznesi normal yemlikler gibi,iki bölmeli. Birde yemliğin önünde akıllı yemlik tüneği gibi değilde normal tünek var, üç kısımlı. Beslediğiniz kuşun boyutuna göre ayarlayabiliyorsunuz. İlk başta bende biraz çekiniyordum açıkcası ama şimdi iyi ki almışım diyorum.

Üst Alt