• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardım arkadaşlar

crivelli

Paylaşımcı
Şimdi
Yaranın olduğu yerden bacak kasları ve sinirler geçmekte, doku yok, parmağımız kesilse en az 10 gün kullanamayız, ona da hak verin minicik ve çok güçlü🤲🥹
Şimdi tunege cikmaya karar verdi 🙁 gagasıyla yemlikten destek alıyor oyle durabiliyor gelişmeleri paylasacagim konu altindan tesekkurler destekleriniz icin ..

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şimdi

Şimdi tunege cikmaya karar verdi 🙁 gagasıyla yemlikten destek alıyor oyle durabiliyor gelişmeleri paylasacagim konu altindan tesekkurler destekleriniz icin ..
Tünekleri çıkarın olmazsa yemliği suyu zemine bırakın, yada tüneği en alta takın zorlanmasın, çünkü o yaralı🥹💓🤲

crivelli

Paylaşımcı
Arkadaşlar merhaba tekrardan , şimdi 4. Kez yaraya rif kullandım , tünekte rahat bir şekilde duruyor yavrucak. Herhangi bi halsizlik belirtisi görmediğimden agızdan besleme yapmadım , ilacı sureyim derken bi iki kere elimden kaçtı rahatça uçuyor onu farkettim. Her gün daha iyi olacak inşaallah

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba tekrardan , şimdi 4. Kez yaraya rif kullandım , tünekte rahat bir şekilde duruyor yavrucak. Herhangi bi halsizlik belirtisi görmediğimden agızdan besleme yapmadım , ilacı sureyim derken bi iki kere elimden kaçtı rahatça uçuyor onu farkettim. Her gün daha iyi olacak inşaallah
Çok sevindim gözünüz aydın. İlacı ihmal etmeyin, yapıcı olduğu için kaynamayı kolaylaştırır, yakalayın ve dökün lütfen, düzelme olmuşken durmasın🤲🐦

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Belki inanılmıycak gibi ama o küçücük ampul mucize dir ve kocaman açık yaraları 2 günde kapattığına şahit oldum. Bu yüzden lütfen devam edin🤲🐦içinde sodyum olduğu için çok çabuk antibakteri salgılar🤲

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun tekrardan. Güzel haberlere sevindim. Bir an önce tamamen sağlığına kavuşur inşallah.😊

crivelli

Paylaşımcı
Yardım Eden Herkesten Allah Razı Olsun , Artık Tehlikeyi Büyük Çaplı Atlattık Arkadaşlar ☺
Ötüyor , atlıyor zıplıyor yavrucak. Bundan sonrası zamana kalmış herkese çok teşekkür ederim 🥳

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yardım Eden Herkesten Allah Razı Olsun , Artık Tehlikeyi Büyük Çaplı Atlattık Arkadaşlar ☺
Ötüyor , atlıyor zıplıyor yavrucak. Bundan sonrası zamana kalmış herkese çok teşekkür ederim 🥳
Çok geçmiş olsun, gözünüz aydın, inanın bende böyle haber alınca çok mutlu oluyorum, uzun ömrü sağlıklı mutlu huzurlu olsun 🥹🥹💓

Üst Alt