• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardım arkadaşlar

crivelli

Paylaşımcı
Muhabbet kuşuma arkadaşımın kedisi saldırdi arkadaşlar agzindan bi şekilde aldim şu an kanadinin altinda yarasi var merhem surdum kanamasi yok tek ayagi havada tutuyor ayaginda kirik var mi acaba fotograflari yukluyorum hemen bilgili arkadaşlar yardimci olabilir mi

rilish26

Müdavim
Veteriner görmesi iyi olur. Kedinin ağzındaki bakteriler bile ölümcül olabilir kuşlar için. Şu an korkması falan normal nereden oturuyorsunuz veteriner önerelim hem ayağına da bakar.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba kardeşim yarası derin mi yakın bir fotoğraf yollar misin bir görelim. Ayağını düşünme o düzelir ama kedi ısırığı enfeksiyon kapar bu yüzden antibiyotik gerekebilir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba kardeşim yarası derin mi yakın bir fotoğraf yollar misin bir görelim. Ayağını düşünme o düzelir ama kedi ısırığı enfeksiyon kapar bu yüzden antibiyotik gerekebilir
Şehmus kardeşim oraya Rif alsın mikrop kapmasın biran evvel döksün, yayılmaya önler, bakteriyi kurutur

crivelli

Paylaşımcı
Antibiyotikli merhem sürdüm hocam yarası kötü değil gibi

crivelli

Paylaşımcı
Veteriner görmesi iyi olur. Kedinin ağzındaki bakteriler bile ölümcül olabilir kuşlar için. Şu an korkması falan normal nereden oturuyorsunuz veteriner önerelim hem ayağına da bakar.
İstanbulda oturuyorum , yarasında çok az bi kanama oldu durdurdum , olay dün yaşandı dünden beridir kuşun başındayım ayağı dışında bir sorun gozlemleyemedim yarasi cok kotu degil gibi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Şehmus kardeşim oraya Rif alsın mikrop kapmasın biran evvel döksün, yayılmaya önler, bakteriyi kurutur
Olur ablam öyle yapsın ☺ @crivelli ayrıca tanıdık eczaneden bactrim şurup alabilirsen ağizdan bir damla 5 gün verelim enfeksiyona karşı 👍birde eğer iştahı giderse zeolitli besleme yapalım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İstanbulda oturuyorum , yarasında çok az bi kanama oldu durdurdum , olay dün yaşandı dünden beridir kuşun başındayım ayağı dışında bir sorun gozlemleyemedim yarasi cok kotu degil gibi
Kedinin tırnak yapısı çok bakteri barındırır, lütfen hocamın dediği gibi iç enfeksiyon olmasın şurup. Dışarı da Rif kullanın. 2-3 güne kapanır ve yayılmaz

crivelli

Paylaşımcı
Kedinin tırnak yapısı çok bakteri barındırır, lütfen hocamın dediği gibi iç enfeksiyon olmasın şurup. Dışarı da Rif kullanın. 2-3 güne kapanır ve yayılmaz
Rifi yarın en yakın eczaneden temin ediyorum. Toparlayabilir miyiz çok üzülüyorum bu duruma.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun.
İnşallah toparlanır.
İstanbulda avcılar tarafında iseniz zeolit verebilirim size. Bactrim bende yeni aldım, ondan da verebilirim.

Üst Alt