• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

4 aylık muhabbet kuşum uçamıyor ACİLL

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kuşa çok iyi bakıyorum sürekli yanımda ben ne yersem oda yiyor meyve ve sebze sürekli veriyorum arada sıdara dal darıda veriyorum
Meyve sebze dışında farklı birşey vermiyorsunuz değil mi😊çay bisküvi, peynir vs

isotbiber2121

Yeni Üye
kuşunuza ilgi göstermeniz çok güzel ama her zaman meyve verilmemelidir ishal yapar kuş için iyi değildir 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yok yeşillik ve meyve dışında vermiyorum
Çok güzel maydonozun sapını verin, yaprağı olmaz, dereotu, biber, kırmızı biber, çekirdeksiz elma verilebilir ekstradan
Takviyeleri temin edin siz düzelir, hemen olmaz ama 2-3 ayda tüyler parlar gözle görünür değişim olur😊

Ridvan_06

Yeni Üye
Çok güzel maydonozun sapını verin, yaprağı olmaz, dereotu, biber, kırmızı biber, çekirdeksiz elma verilebilir ekstradan
Takviyeleri temin edin siz düzelir, hemen olmaz ama 2-3 ayda tüyler parlar gözle görünür değişim olur😊
İnşallah teşekür ederim hepinize yardımınız için❤❤

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamamdır ilaçlar dışında verebiliceğim yem yiyecek vs varmı bi kuşcu yulaf çok ver demişti
Yulaf da b vitamini vardır fazlası tüye sokar, eğer ki mamaist.com dan temin edeceks niz, ki edin de Bölünmüş cam şişede taze ve uzun ömürlü geliyor, bende ordan alıyorum, orijinal ürünlerdir, yanında muhabbet kuşu yemi de alın tohum zenginliği ve tazeliğini ile ön sıradadır Kuşlarımız yok demiyor😊

Ridvan_06

Yeni Üye
Yulaf da b vitamini vardır fazlası tüye sokar, eğer ki mamaist.com dan temin edeceks niz, ki edin de Bölünmüş cam şişede taze ve uzun ömürlü geliyor, bende ordan alıyorum, orijinal ürünlerdir, yanında muhabbet kuşu yemi de alın tohum zenginliği ve tazeliğini ile ön sıradadır Kuşlarımız yok demiyor😊
Çok saolun

Üst Alt