• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

4 aylık muhabbet kuşum uçamıyor ACİLL

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ne kadar fazla verilmesi lazım ki florayı bozsun takviye verilmiyosa günde az miktarda öğünler verilebilir. Burak uçarı belki tanıyorsundur abla o söylemişti.
Ablacım gün içinde yem yerine yeşillik verilirse her gün yem yemiyor diye🤷ishal olur, fakat bende günlük sebze veriyorum biber brokoli ve kapia dönüşümlü veriyorum ama 1 biberin 4/1 ini kafese asıyorum baktım bırakıyorlar alıyorum, sonra yeme dönüyorlar,
Evet Burak uçarı biliyorum her yerde mahkemeye verilen veteriner

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Ablacım gün içinde yem yerine yeşillik verilirse her gün yem yemiyor diye🤷ishal olur, fakat bende günlük sebze veriyorum biber brokoli ve kapia dönüşümlü veriyorum ama 1 biberin 4/1 ini kafese asıyorum baktım bırakıyorlar alıyorum, sonra yeme dönüyorlar,
Evet Burak uçarı biliyorum her yerde mahkemeye verilen veteriner
Mahkemeye mi verildi ilk defa duydum. Ne sebeple mahkemeye verildi ki?

Ridvan_06

Yeni Üye
Abla ben pershopa gittim dediki okadar ilaç almaya gerek yok sen dal darı al bu zayıf kalmış dedi darı verdi düzenli haftada 3 kere ver dedi petsoptaki abi kuşkardan anlıyor eskiden veterinerdi bana verdi darı dedi ilaçlara gerek yok ilaç verirsen daha sık hastalanır dedi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla ben pershopa gittim dediki okadar ilaç almaya gerek yok sen dal darı al bu zayıf kalmış dedi darı verdi düzenli haftada 3 kere ver dedi petsoptaki abi kuşkardan anlıyor eskiden veterinerdi bana verdi darı dedi ilaçlara gerek yok ilaç verirsen daha sık hastalanır dedi
Peki ablacım darı yesin, düzelir inşallah 😊veteriner beyin ilaç dediği de vitamin bilgin olsun

Üst Alt