• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Zeolit tozu ve hastalık

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Gelmiş geçmiş olsun sizlere de 🌸 Çok sevindim iyileştiklerine gerçekten insaflı veterinerler hala varmış demek ki. İzmir'de olduğumuz için de şanslıyız Türkiye'nin her yerinde bu kadar alternatif kuş veterineri yok ne yazık ki. Bana Bayraklı'daki veteriner karaciğer büyümesi demişti, size de aynı teşhisi mi koydu? Herkese aynı teşhisi koyup aynı ilaçları veriyormuş sanırım.
Teşekkür Ederiz. Hepimizin Yavrularına Rabbim Korusun Uzun Ömürleri Olsun 😇🌸 Bende Cok Veteriner Hekim Aradim. Evet Bana da Karaciger Büyümesi Demişti. Zaten Genelde Herkese Bu Teşhis Sunuluyor.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Teşekkür Ederiz. Hepimizin Yavrularına Rabbim Korusun Uzun Ömürleri Olsun 😇🌸 Bende Cok Veteriner Hekim Aradim. Evet Bana da Karaciger Büyümesi Demişti. Zaten Genelde Herkese Bu Teşhis Sunuluyor.
Karaciğer büyümesi mantar ezberlemiş artık 🤦🏻‍♀️🙂 Allah vicdan versin. Allah yavrularımızı korusun kollasın. 🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Bahsettiğiniz Hekim Burak Bey Sanirim. Ben Onermiyorum Kendisini Kesinlikle. Hekim Veteriner Kliniği Göztepede. Öneririm Ben Memnunum 1 Yıldır Gidiyorum.
Abla senin direkt söylemen 🤣 Çok yaşa sen emi 🤣🤣🤣