• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Zeolit tozu ve hastalık

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Koksidiyoz dememin sebebi dışkının rengi ve entrobacın baskılaması, bu ikisi çok önemli mutlaka söyleyin 🙏🌸

sdeniz14

Aktif Üye
Göztepe Hekim Veteriner Kliniği Ali Bey 🌸🙏
Çok teşekkürler. Durumu düzelmezse -ki sanmıyorum- götüreceğim İnşallah. Alternatif olarak Hekim Veteriner Kliniği'ne de götürebilirim değil mi? Tavsiye eder misiniz? Hem bir arkadaşımın da kuşu rahatsız orayı tavsiye eder misin diye sordu ben de bilmediğimi söyledim size danışmak istedim 😊 Orası da Konak'taymış ve çok iyi olduğunu duydum. İki tane alternatif dursun, fiyatlara, davranışlara göre karar vermiş olurum ben de.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba dışkılar e coli yada koksidiyoz u andırıyor. Yarından tezi yok kanatlı uzmana götürün. Bu hastalıkla iki ay mücadele ettim. Zeolit te kullandım ama antibiyotiksiz maalesef geçmiyor. Ve gittiğiniz yerde mutlaka dışkı analizi yaptırın. Elinizi çabuk tutun. Öyle bir bakteri varsa hızlı etkiliyor maalesef. Çok geçmiş olsun 🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok teşekkürler. Durumu düzelmezse -ki sanmıyorum- götüreceğim İnşallah. Alternatif olarak Hekim Veteriner Kliniği'ne de götürebilirim değil mi? Tavsiye eder misiniz? Hem bir arkadaşımın da kuşu rahatsız orayı tavsiye eder misin diye sordu ben de bilmediğimi söyledim size danışmak istedim 😊 Orası da Konak'taymış ve çok iyi olduğunu duydum. İki tane alternatif dursun, fiyatlara, davranışlara göre karar vermiş olurum ben de.
Onun yerine mavişehir veteriner kliniği kutlu beyi öneririm ☺ Burada deneyimleyenlerin neticesinde gördüğüm hekimleri öneriyorum 🌸 Ve bence bir an önce götürün, şayet koksidiyoz ise bir an önce tedavi edilmeli 🙏🌸

sdeniz14

Aktif Üye
Merhaba dışkılar e coli yada koksidiyoz u andırıyor. Yarından tezi yok kanatlı uzmana götürün. Bu hastalıkla iki ay mücadele ettim. Zeolit te kullandım ama antibiyotiksiz maalesef geçmiyor. Ve gittiğiniz yerde mutlaka dışkı analizi yaptırın. Elinizi çabuk tutun. Öyle bir bakteri varsa hızlı etkiliyor maalesef. Çok geçmiş olsun 🌸
Onun yerine mavişehir veteriner kliniği kutlu beyi öneririm ☺ Burada deneyimleyenlerin neticesinde gördüğüm hekimleri öneriyorum 🌸 Ve bence bir an önce götürün, şayet koksidiyoz ise bir an önce tedavi edilmeli 🙏🌸
Off ya bayağı kötü olmuş o zaman 😕 Hayvanlar da evde öylesine duruyor nereden kapıyorlar bu kadar mikrobu, hastalığı, virüsü bilmiyorum ben 🤦🏻‍♀️ Neyse her şey için çok teşekkür ederim tekrardan, bir götürmek istiyorum ben de en azından hastalığı bulalım, ilaç verelim. Gerisi Allah'a kalmış artık iyileştiren o. Elimden geleni yapacağım.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Off ya bayağı kötü olmuş o zaman 😕 Hayvanlar da evde öylesine duruyor nereden kapıyorlar bu kadar mikrobu, hastalığı, virüsü bilmiyorum ben 🤦🏻‍♀️ Neyse her şey için çok teşekkür ederim tekrardan, bir götürmek istiyorum ben de en azından hastalığı bulalım, ilaç verelim. Gerisi Allah'a kalmış artık iyileştiren o. Elimden geleni yapacağım.
İçme sularından bile geçebilir dikkatli olun çok geçmiş olsun 🙏🌸

Mert G.

Eski Forumcu
İzmir'de ünlü bir kanatlı uzmanı vardı adı gelmiyor aklıma baya yorumdan götüren vardı kuşunu. Ben orayı öneririm

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Hmm abla siz baya gidiyordunuz. Oyüzden direk aklıma bu hoca geldi. Menmundunuz .Sildim abla
İlk zamanlar evet öyleydi. Ama iş öyle değilmiş. Sonradan öğrendim herkese aynı teşhisi koyuyor ve aynı ilaçları veriyor. Kendi hazırladığı. Sonrası başka hekime götürünce ve röntgeni yorumlayınca hiç dediği gibi çıkmadı. İlaçlarında faydası olmadı. Tabikide yine de konu sahibinin bileceği iş.

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Veterinere götürmek istiyorum. İzmir'deyim ve önceki ölen kuşumu Bayraklı'daki bir kuş veterinerine götürdüm. Kuşuma çok yoğun bir ilaç programı yazdı ve memnun kalmadım. Hakkında bazı iddialar var doğru mu bilmem ama bana güven vermiyor. İzmir'de kuşumu güzelce muayene edecek, bakacak, gözüm kapalı teslim edebileceğim bir kanatlı uzmanı, kuş veterineri var mı? Öneride bulunursanız mutlu olurum.
Merhaba Geçmiş Olsun. Bahsettiğiniz Hekim Burak Bey Sanirim. Ben Onermiyorum Kendisini Kesinlikle. Hekim Veteriner Kliniği Göztepede. Öneririm Ben Memnunum 1 Yıldır Gidiyorum.

sdeniz14

Aktif Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Bahsettiğiniz Hekim Burak Bey Sanirim. Ben Onermiyorum Kendisini Kesinlikle. Hekim Veteriner Kliniği Göztepede. Öneririm Ben Memnunum 1 Yıldır Gidiyorum.
Çok sağ olun öncelikle. Nitekim Hekim V. Kliniğini ilk duyduğumda benim de kanım ısınmıştı. İnşallah diğer klinik gibi hayal kırıklığına uğratmayacağını umuyorum.

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok sağ olun öncelikle. Nitekim Hekim V. Kliniğini ilk duyduğumda benim de kanım ısınmıştı. İnşallah diğer klinik gibi hayal kırıklığına uğratmayacağını umuyorum.
Bende Çok Veteriner Aramıştım Zamanında. Bende 9 Ay Burak Bey'e Gittim. Bazen Haftada 2 Defa. 2 Tane Yavrum Olunca Surekli Oradaydık. Klinikte Bile 3 Gün Kaldılar. Sonra Hekim Veteriner Klinigini Kendim Buldum. Mavişehir Kutlu Bey'i de Tarık Arkadasimiz Sayesinde Götürdüm. 2 Hekimde İyidir. Ben 1 Yıldır Goztepe Hekim Veteriner Klinigini Gidiyorum. Hem Evime Yakın Hemde Memnun Olduğum İçin. Kızımın Ameliyatında Ali Bey Yaptı. Sorun Yaşamadım. Her Ay Düzenli Gidiyoruz. Oğlumu ve Kızımı Götürüyorum. Önerebilirim Karar Yine de Sizin. Geçmiş Olsun 😇

sdeniz14

Aktif Üye
Bende Çok Veteriner Aramıştım Zamanında. Bende 9 Ay Burak Bey'e Gittim. Bazen Haftada 2 Defa. 2 Tane Yavrum Olunca Surekli Oradaydık. Klinikte Bile 3 Gün Kaldılar. Sonra Hekim Veteriner Klinigini Kendim Buldum. Mavişehir Kutlu Bey'i de Tarık Arkadasimiz Sayesinde Götürdüm. 2 Side İyidir. Ben 1 Yıldır Goztepe Hekim Veteriner Klinigini Gidiyorum. Hem Evime Yakın Hemde Memnun Olduğum İçin. Kızımın Ameliyatında Ali Bey Yaptı. Sorun Yaşamadım. Her Ay Düzenli Gidiyoruz. Oğlumu ve Kızımı Götürüyorum. Önerebilirim Karar Yine de Sizin. Geçmiş Olsun 😇
Gelmiş geçmiş olsun sizlere de 🌸 Çok sevindim iyileştiklerine gerçekten insaflı veterinerler hala varmış demek ki. İzmir'de olduğumuz için de şanslıyız Türkiye'nin her yerinde bu kadar alternatif kuş veterineri yok ne yazık ki. Bana Bayraklı'daki veteriner karaciğer büyümesi demişti, size de aynı teşhisi mi koydu? Herkese aynı teşhisi koyup aynı ilaçları veriyormuş sanırım.