Evde yapabileceğim mama veya verebileceğim nelerdir kilo alması için kuşumun çok zayf hastalık falan yok sağlıklı ama zayf cok hareketli az kendini toplasın istiyorum
Evde yapabileceğim mama veya verebileceğim nelerdir kilo alması için kuşumun çok zayf hastalık falan yok sağlıklı ama zayf cok hareketli az kendini toplasın istiyorum
Dal darı çok seviyor ama artık fiyat cok yukseldi surekli alma sansım yok malesef bir hafta bile gitmiyor Bi kutu daldari bende Baska seceneklere yönelmek zorunda kaldm
Dal darı çok seviyor ama artık fiyat cok yukseldi surekli alma sansım yok malesef bir hafta bile gitmiyor Bi kutu daldari bende Baska seceneklere yönelmek zorunda kaldm
Bol aspurlu yem tercih etmen yeterli olacaktır. İmkan varsa verselenin petmarkette japon darili yemi var o besleyici baya. Kendi yemine harici olarakta aspur ekleyebilirsin yüzde elli oranında
Aspur cok sevmiyor denedim onu dişi kusum bayıla bayıla yiyor erkek pek yemıyor cok secıcı galıba anlayamadm dal darı cok yiyor onuda surekli veremiyorum