Herkese merhaba, bir konu hakkında kafama soru işareti takıldı da acaba yumurtası olan veya öyle sanılan kuşa yumurta sıkışması varmış gibi müdahale edilir mi? Kendisi çıkarabilecek olan kuşa müdahale etmek yanlış mı bilmiyorum da benim mor kuşum bundan uzun süre önce yumurta sıkışması yaşamıştı rahimle beraber dışarı çıkmıştı bizde almıştık o gündür daha yumurtlamıyordu fakat o bölge hep şiş kaldı nedendir bilinmez elimi de yıkamıştım ama dokunduğumda yumuşaktı ve şuanda da öyle ama sanıyorum ki sanki son iki gündür yumurtası varmış gibime geliyor öyle hissediyorum hala yumuşak bu arada ve her zaman yere de iniyor yumurtlar gibi çok uzun zamandır, daha 5 gün önce başka bir kuşumun yumurta sıkışması yaşadığını farkettik zorlanma sesi geliyordu bizde durumu anlayıp erkenden müdahale ettik her kuşta durum aynı olur mu bilmiyorum eğer cikaramiyorsa bunu anlamanın yolları nelerdir acaba , video da ekliyorum günün 1/3 veya yarısında bu şekilde bu videoda daha az önce uyumaya yakın çekildi salınca uçmuyorda çok uzun zamandır daha doğrusu uçamıyor tek gayem ona bişey olmasın kursak besleme veya yumurta sıkışması gibi durumlarda da elimizden geleni yapabiliyoruz çok şükür