Ne teşhis koydularEvet öyle oldu ben mesajda belirttiğim için tekrardan söylemeyi unuttum röntgeni
Ne teşhis koydularEvet öyle oldu ben mesajda belirttiğim için tekrardan söylemeyi unuttum röntgeni
Dışkı örneği aldılarNe teşhis koydular
Vitamin d midir?Dışkı örneği aldılar
İç,dış parazit yaptı
Ayağında ödem olduğunu söyledi hekim şırıngaya ilaç çekti 4 gün, hergün bir damla kullanmamı söyledi
Dışkıyı inceledi miDışkı örneği aldılar
İç,dış parazit yaptı
Ayağında ödem olduğunu söyledi hekim şırıngaya ilaç çekti 4 gün, hergün bir damla kullanmamı söyledi
Evet umarım doğru bir analiz olurEn azından analiz yapmiş sevindim Ancak kötü olması için illa tüy düzeltemeyecek hale gelmesi mi lazım o da ayrı bir şey...
İnşallah... Siz şimdilik ilacı kullanın Rabbimin izniyle şifa bulacak inşallahEvet umarım doğru bir analiz olur
Amiiiin çok çok istiyorum neşeli, sağlıklı kızımıİnşallah... Siz şimdilik ilacı kullanın Rabbimin izniyle şifa bulacak inşallah
İnşallahAmiiiin çok çok istiyorum neşeli, sağlıklı kızımı
Dışkı probiyotikle ve zeolit tozuyla toparlanacak düzeyde maşallahGüncel durumunuzda böyle. Ben hekimin aksine genel olarak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Aslı,Burçak ve Demet Abla'nın da dediği gibi yorgun olduğu belli oluyor eskisi gibi değil fark ediyorum bunu. Ben 15 gün zeolit tozu kullanmaya devam edeceğim ve yarından itibaren üst üste üç gün entrobac vereceğim. Ayriyeten hekimin verdiği ilacı da kullancağım.Ekli dosyayı görüntüle 73543
Dışkımızda bu şekilde
Şükürler olsunDışkı probiyotikle ve zeolit tozuyla toparlanacak düzeyde maşallah
Ablacım herşey RabbimdenŞükürler olsun
Teşekkür ederim Demet Abla Allah sizlerden razı olsun her konuda yanımda oluyorsunuz. Size ne kadar teşekkür etsem az.Ablacım herşey Rabbimden
Ol der ve Olur
Sen elinden gelenin fazlasını yapıyor, Göz bebeğin gibi itina gösteriyorsun
Rabbimin izniyle iyileşecektir
Üzülme Takdiri ilahi ne derse O
İlaçlarını ver ve sabret
Masajı yapayım yine de değil mi? İlaca başlasam dahiBununla akşamları her iki bacağa da masaj yap ablacım
Evt yap fizik tedavi olur, hissizlik ilerlemez inşallahMasajı yapayım yine de değil mi? İlaca başlasam dahi
Merhabaİyi günler, herkese mutlu sabahlar
Dün durum güncellemesi yapmayı unutmuşuz
Ekli dosyayı görüntüle 73617
Bugün sabaha kadar biriken dışkılar bu şekilde.
- 2 gündür (bugün ikinci gün) suyuna entrabac koyuyorum
- 2 gündür (bugün ikinci gün) hekimin verdiği ilacı bir damla ağzından veriyorum (biraz zorluk çıkarıyor küçük hanım ama neyse )
- 4 gündür (bugün dördüncü gün) yemine zeolit tozu serpiyorum
- ve ayrıca yatmadan önce Dolgit ile ayağına masaj yapıyorum
Elhamdülillah çok mutlu oldum. Sizlerin sayesinde İyiki varsınızMerhaba
Maşallah SüphanAllah dışkılar toparlamış idrar renkli fakat takviyeler idrarı renklendirir
Takviye ve ilaç kullanımı bitince idrar netleşir şuan dışkı formu güzell
Zeolit tozuna devam ediyoruz
Bacağı ne durumda his kaybı devam ediyor mu ablacım