• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurtlama ve benim acemiliğim

rahimey

Paylaşımcı
Merhabalar en küçük yavrumuz da öldü. Bu sefer boğulma değil. Yan yatar vaziyette buldum. Bugün gün boyu kursak üzerine yatıyordu kursağı ölen kardeşleri gibi ezilmiş buluyordum. Gün boyu Yatma pozisyonunu değiştirip uyuttum. En son ayağı dikkatimi çekti. Sol ayağı tuhaf duruyordu. Elektrik kesintisi olduğu için son kez kontrol ettim pozisyonu ve yeri iyiydi ben de odadan ayrıldım. Elektrikler gelince az önce kontrol ettim. Dediğim gibi yan yatmış pozisyonda boğulma veya kursakta ezilme olmadan vefat etmiş. Hastalık olabilir mi?
Allah Allah ya 😢nasıl olur ya ilgileniyosunuz bakıyorsunuz da üzüldüm

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhabalar en küçük yavrumuz da öldü. Bu sefer boğulma değil. Yan yatar vaziyette buldum. Bugün gün boyu kursak üzerine yatıyordu kursağı ölen kardeşleri gibi ezilmiş buluyordum. Gün boyu Yatma pozisyonunu değiştirip uyuttum. En son ayağı dikkatimi çekti. Sol ayağı tuhaf duruyordu. Elektrik kesintisi olduğu için son kez kontrol ettim pozisyonu ve yeri iyiydi ben de odadan ayrıldım. Elektrikler gelince az önce kontrol ettim. Dediğim gibi yan yatmış pozisyonda boğulma veya kursakta ezilme olmadan vefat etmiş. Hastalık olabilir mi?
Başınız sağolsun 😔🤲anlattığınız göre felç olabilir, yetersiz besleme ve hastalık olabilir 😔

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Aşağı indiriyor kaldriuor usutecegi bı durum da olmadı ama bı ara hastaydım ozman gectigini düşünüyorum aslında mesafede koymuştum 😢ondan şüphe ediyorum
Kekik kaynatın burun deliklerine kulak pamuğu ile sürün lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tek halledemem ki hocam bir de anne aşırı düşkün yavrulara. En küçük yavru işte diğerlerinin yanında ufacık kalıyor . 😔
Bu yavrular büyüsün inşallah 3-4 ay dinlensinler, kuşlarda yoruldu, sizde yoruldunuz ve üzüldünüz🤲inşallah sorunsuz büyürler🤲

rahimey

Paylaşımcı
Hocam daha yeni yaptım kekik çayını şırınga ile zorlamak istemdm suluga koydum yari kekik cay yarı su tadina baktım ağırdı kuzular gene firar etti 😲 gene kapadım heryeri 😦

Tsc6045

Müdavim
değerli hocalarım baba anne ile tekrar çiftleşti. Babayı ayırmanın tam zamanı gibi. Baba aşırı kuduruk. Dün yuvalıktan yavruları çıkarıp temizlemek istedim. Baba yavrunun birini az kalsın halledecekti. Üzerine çıktı direk kovduk. Sanırım yavru baba kavramı yok

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
değerli hocalarım baba anne ile tekrar çiftleşti. Babayı ayırmanın tam zamanı gibi. Baba aşırı kuduruk. Dün yuvalıktan yavruları çıkarıp temizlemek istedim. Baba yavrunun birini az kalsın halledecekti. Üzerine çıktı direk kovduk. Sanırım yavru baba kavramı yok
Kuşlarda yavru büyüyünce herhangi bir kavram olmaz maalesef 🙏

Üst Alt