• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurtlama ve benim acemiliğim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yani 15 dakikada gerçekten ne değişir ki. Keşke alsaydım ama sürekli al bırak yapamazdım. Yarın nöbetim var 24 saat evde olmuyorum eşim de sabah çıkıyor akşam 6/7 gibi geliyor. Çok sinirlendim hala çiftleşme derdinde erkek de
Annenin üstünde yatarak öldürdüğü yavrularım olmuştu, ama acemiliktendi😔bebek yoksa alın yuvalığı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sinir krizi geçireceğim ya aynı sesleri duydum yanındaydım bi açtım ölmüş. Akşamda az alıyordu elime aldım dik tuttum nefes almaya başlamıştı. Ömrü bu kadarmış da diyemiyorum . Salaklığım yüzünden bile ölmüş olabilir ne yapacağımı bilmiyorum hiç 😔
Ne söylesem boş, siz bişey yapamazsınız ki, onların dünyası çok başka, üzülmeyin, isyan da etmeyin🤲

rahimey

Aktif Üye
Hocam yuvada yavru var . Tekrar düşünmüyorum . Erkeğin kuyruk sallanmaya baslamiş makaleniz vardi yiyecekler hakkında atabilir misniz 🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hocam yuvada yavru var . Tekrar düşünmüyorum . Erkeğin kuyruk sallanmaya baslamiş makaleniz vardi yiyecekler hakkında atabilir misniz 🤲

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maalesef onların tabiatıyla bizimkiler çok başka 😞 Üzüldüm başınız sağolsun 😞