• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yolculuk da ne yapmalıyız?

asuna1821

Paylaşımcı
Merhabalar, yarın yaklaşık 2 saat kadar sürecek yol gidicez sultan papağanımızı da götürmek istiyoruz çünkü yalnız kalmayı sevmiyor. Yolculuk da neler yapmalıyız korkmaması için. Daha öncesinde sanırım pek iyi davranılmamış çok tedirgin her zaman. Ne önerebilirsiniz?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar, yarın yaklaşık 2 saat kadar sürecek yol gidicez sultan papağanımızı da götürmek istiyoruz çünkü yalnız kalmayı sevmiyor. Yolculuk da neler yapmalıyız korkmaması için. Daha öncesinde sanırım pek iyi davranılmamış çok tedirgin her zaman. Ne önerebilirsiniz?
Merhaba hava akımına maruz kalmasın. Taşıma çantanız varsa hiç sorun olmaz. Tünekte durur. Cereyan da almaz. Kafes ile götüreceksiniz, streç film ile sarın kafesi.çatı kısmı açık kalsın. Yemi suyu içinde durur. Sıkıntı yapmaz Allah ın izniyle 🤗🦜

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici

Bu makaleyi okumanızı tavsiye ederim ☺

asuna1821

Paylaşımcı
Merhaba hava akımına maruz kalmasın. Taşıma çantanız varsa hiç sorun olmaz. Tünekte durur. Cereyan da almaz. Kafes ile götüreceksiniz, streç film ile sarın kafesi.çatı kısmı açık kalsın. Yemi suyu içinde durur. Sıkıntı yapmaz Allah ın izniyle 🤗🦜
Taşıma çantamız var fakat yakalamak çok zor oluyor😊 ele alınmayı hiç sevmiyor. Çok teşekkür ederim 💓🫠

asuna1821

Paylaşımcı

Bu makaleyi okumanızı tavsiye ederim ☺
Hemen okuyorum çok teşekkürler🙃🙃

Doğacı

Eski Forumcu
Uzun mesafe yolculukta taşıma çantası kullanmanızı tavsiye etmem.

cimennnn

Tutkulu
Ben yaklaşık 4 saatlik yol gittim otobüsle çantasına dal darı taktım acıktıkca yedi suyuna da mola verdikçe verdim içti bir sıkıntı da olmadı zaten dışarı çıkınca etrafı keşfetmekle meşgul oldukları için bir sıkıntı olmuyor ben sorun yaşamadım 4 saat gidiş 4 saat dönüş oldu günü birlik gitmiştim. Ama çantayla götürmenizi tavsiye ederim kafes bu havalarda sıkıntı olabilir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ben yaklaşık 4 saatlik yol gittim otobüsle çantasına dal darı taktım acıktıkca yedi suyuna da mola verdikçe verdim içti bir sıkıntı da olmadı zaten dışarı çıkınca etrafı keşfetmekle meşgul oldukları için bir sıkıntı olmuyor ben sorun yaşamadım 4 saat gidiş 4 saat dönüş oldu günü birlik gitmiştim. Ama çantayla götürmenizi tavsiye ederim kafes bu havalarda sıkıntı olabilir.
Benimkilerde 9 saat su içmeden gitti otobüsle. Gitmeden şiringa ile vermiştik. Sağlam a gittiler kuş taşıma çantası ile. Daldarı vardı içinde birtek🤗🦜

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Bizde 12 saat yolculuk yaptık denizin üstünde çantası küçük olmasına rağmen çok eğlendi kuşları martıları izledi ve durakladigimiz yerlerde kargayla arkadaş bile oldular 🤣

asuna1821

Paylaşımcı
Çok korkuyorum üşütür bir şey olur diye evde tek bırakmaya da gönül razı olmuyor döndüğümüzde küsüyor çünkü😂 o zaman taşıma çantasına koyucam teşekkür ederim💜

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok korkuyorum üşütür bir şey olur diye evde tek bırakmaya da gönül razı olmuyor döndüğümüzde küsüyor çünkü😂 o zaman taşıma çantasına koyucam teşekkür ederim💜
Hayırlı yolculuklar dilerim 🤗🤲🦜❤

asuna1821

Paylaşımcı
Eğer uzun süren bir yolculuk yapacaksanız kedi çantalarından alabilirsiniz daha geniş olacaktir Lakin sıcak havalarda yinede kuş daralacaktır
Yok çok uzun değil gidiş geliş tahmini 4 saat sürecek. Taşıma çantamız var ama oraya koymak sıkıntılı tutamıyoruz kendisi de hiç sevmiyor🤦🏻

asuna1821

Paylaşımcı
Bizde 12 saat yolculuk yaptık denizin üstünde çantası küçük olmasına rağmen çok eğlendi kuşları martıları izledi ve durakladigimiz yerlerde kargayla arkadaş bile oldular 🤣
Bizim bebiş çok tedirgin veterinere gitmek için koymuştuk çantasına fakat martı güvercin ne kuş gördüyse Bi süre bağırdı😂😂

asuna1821

Paylaşımcı
Eğer uzun süren bir yolculuk yapacaksanız kedi çantalarından alabilirsiniz daha geniş olacaktir Lakin sıcak havalarda yinede kuş daralacaktır
Şu an havalar çok sıcak değil ve birkaç gündür de kapalı🤦🏻 kuş taşıma çantamız var ona koymayı düşünüyorum. Şahsi arabayla gideceğimiz için arada durup hava aldırırım :)