• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
her sabah sevgi sözcüklerim ile kafesi açıyorum altlarını temizlerken şarkı söylüyorum. tüy problemli bir kuşum var uçan kuşumdan çok seviyorum desem yeridir. :) sevgi ile ilaçlarini veriyorum :) gaga darbeleri alsamda :) canları sağolsun:)
Benim de vardı tüy hastalıklı yavrularım, hele bir tanesi vardı ki 😊 dişi olmasına rağmen o kadar uysal, masumdu 🙃 biz forumda ismi ne olsun diye konuşurken kendisi düğme olmak istemişti, ispatı ektedir 😂 ilkbaharda sabaha karşı serinlikte üşüyüp yemliğe girmiş orada melek olmuştu canım benim 😓 nolur siz de dikkat edin şu sıralar hava değişimlerinden onu koruyun 🙏🙏

Ekli dosyalar

leylabüşra

Aktif Üye
Benim de vardı tüy hastalıklı yavrularım, hele bir tanesi vardı ki 😊 dişi olmasına rağmen o kadar uysal, masumdu 🙃 biz forumda ismi ne olsun diye konuşurken kendisi düğme olmak istemişti, ispatı ektedir 😂 ilkbaharda sabaha karşı serinlikte üşüyüp yemliğe girmiş orada melek olmuştu canım benim 😓 nolur siz de dikkat edin şu sıralar hava değişimlerinden onu koruyun 🙏🙏
bu konuda dikkatliyim. bulundukları alanlarda camı sadece hava sıcakken açıyorum. onun dışında kafeslerin üstünde her zaman polarları var:) sıcak oluyor hafif bir titreme gördüm mü hemen içriye sıcak ortama alıyorum :) ama onun dışında kafes düzeni bile paşama göre :)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
bu konuda dikkatliyim. bulundukları alanlarda camı sadece hava sıcakken açıyorum. onun dışında kafeslerin üstünde her zaman polarları var:) sıcak oluyor hafif bir titreme gördüm mü hemen içriye sıcak ortama alıyorum :) ama onun dışında kafes düzeni bile paşama göre :)
Harikasınız 🤩 ben de camı açmıyorum gerçi açsam da o yavrum iki koltuğun arasında asla cereyan gelmeyecek şekilde kalıyordu. Ama ben üstünü örtmeye düşünememiştim işte, normal kuşlar o kadar hava değişimini tolere edebiliyorlar diye onu da aynı düşündüm, ama Düğmecik sırtında hiç tüy olmayan bir kuştu, çok daha özel bir bakıma ihtiyacı varmış işte bilemedim malesef 😢

Üst Alt