Sadece arkadaş olurlar . mesela yerli bir kusa show olmaz dişi yerliyse erkeği taşıyamaz eğer erkek yerliyse yumurtayı dolduramaz...ama bir İngiliz ile Jumbo olur veya bir Jumbo show ile olur ,çek İngiliz ile olabilir yerli çek ile olabilir çünkü onların arasında çok bir irilik farkı yoktur
Eş tutma olasılığından ziyade gereksiz olur. Show kuşlar vasfına kalitesine göre 500-20000 lira ve üzeri arası olan kuşlar. Neden normal bir kusla esleyip ortaya kırık bir kuş çıkarmaya ugrasasinki.
İriliğine sen karar vereceksin dişi kuş erkekten büyük olmadığı taktirde olabilir. Yani kloak öpücüğünun olmasi gerekiyor. Erkek ufak olursa yukarda kalır. Şehmus abinin dediği gibi arada büyük fark olması sıkıntı çıkarır.
İriliğine sen karar vereceksin dişi kuş erkekten büyük olmadığı taktirde olabilir. Yani kloak öpücüğünun olmasi gerekiyor. Erkek ufak olursa yukarda kalır. Şehmus abinin dediği gibi arada büyük fark olması sıkıntı çıkarır.
Eş tutmada sıkıntı yok ben denedim tünekte çiftleşemiyordu yerde yapıyorlardı ama dişi olan yerliydi yavrulara bakamıyordu yoruluyordu hemde show jumbo almışken onada show eş yakışır kan bozmaya gerek yok diye düşünüyorum. Vasıflı bir yavru almazsın yani
Şöyle güzel bir jumbo dişi alsam da olur arkadaş olur diye düşündüm. Yavruya çok meraklı değilim henüz. Mahallede herkes üretici arada yoklıyım. Dişilerde çok ısırıyor ya kuşa ve kendime kıyamıyorum.