• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni üyemiz :)

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhabaaa

2023 bitmeden yeni üyemize kavuştuk çok şükür 😁 Bu sene ilk kez evimize kapıdan giren bir kuşumuz oldu 😛

Bulunduğu eve kedi alındığı ve zaten uygun koşullarda bakıldığını düşünmediğim için Bulut’un bize gelmesini önerdim. Sahipleri de kabul etti. Artık evimizde bir beyefendi daha var, ev kışlaya dönüyor😁

Eve ve ortama alışana kadar eski kafesinde tutacağım, sonra duruma bakacağız. Kivi ve Üzüm inanılmaz meraklı, sürekli tellere çıkıp Bulut’u izliyorlar😁 Önlem olarak probiyotikli su verdim, dışkıları gayet iyi. Dün pek yem yemedi, bugün daha sakin. Biraz ürkek ama kafes içinde elime konuyor. Sizce kaç yaşlarında?

IMG_7552.jpeg4A0D902E-8159-4863-9822-3B040FEB48D6.jpeg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Oh maşallah 😍😍 evinize şans mutluluk huzur getirsin inşallah 🌸🙏🏻 valla gözleri tam net göremedim ama kanımca yaşında yada yaşını geçkin gibi geldi bana 😊☺

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabaaa

2023 bitmeden yeni üyemize kavuştuk çok şükür 😁 Bu sene ilk kez evimize kapıdan giren bir kuşumuz oldu 😛

Bulunduğu eve kedi alındığı ve zaten uygun koşullarda bakıldığını düşünmediğim için Bulut’un bize gelmesini önerdim. Sahipleri de kabul etti. Artık evimizde bir beyefendi daha var, ev kışlaya dönüyor😁

Eve ve ortama alışana kadar eski kafesinde tutacağım, sonra duruma bakacağız. Kivi ve Üzüm inanılmaz meraklı, sürekli tellere çıkıp Bulut’u izliyorlar😁 Önlem olarak probiyotikli su verdim, dışkıları gayet iyi. Dün pek yem yemedi, bugün daha sakin. Biraz ürkek ama kafes içinde elime konuyor. Sizce kaç yaşlarında?

Ekli dosyayı görüntüle 54897Ekli dosyayı görüntüle 54900
Maşallah tüyü kadar ömrü olsun inşallah hiçbiri hasta olmadan güzel omru olsun inşallah bizim kusumuzda iyileşirse bizde bir arkadas alacağız 😅

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hoşgeldin. Diğerlerinin ona merakla baktığı sahne çok komik. Bir buçuk yaşında falan olduğunu düşünüyorum. Renkleri de çok güzel. Maşallah. 3 erkek çocuğa bakacaksın sabır diliyorum. 😁

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Hoşgeldin. Diğerlerinin ona merakla baktığı sahne çok komik. Bir buçuk yaşında falan olduğunu düşünüyorum. Renkleri de çok güzel. Maşallah. 3 erkek çocuğa bakacaksın sabır diliyorum. 😁
Sürekli böyleler çok komik gerçekten, bazen Üzümle karşılıklı bağrışıyorlar ahahaha

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhabaaa

Ekli dosyayı görüntüle 54897Ekli dosyayı görüntüle 54900
Maşallah onlara 🧿 çok tatlılar 😁

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Yakın zamanda profil fotoğrafının değişeceğini düşünüyorum. 😁
Ahahah en kısa sürede 😁
Maşallah :))) çok güzel bir minik gelmiş :love:
Teşekkür ederiim 😍

Maşallah onlara 🧿 çok tatlılar 😁
Çok teşekkür ederim😍

Maşallah çok güzeller 2+1 cennet kokulu onlar☺🤲🤲3 farklı karakter💓☺🤲Mutlu uzun ömürlü sağlık ve afiyetli yıllar dilerim💓☺🤲hoşgelmiş evine sefalar getirmiş💓☺🤲
Çok teşekkür ederim hocam, sizlere de 😍 Amiin, huyunu suyunu çok merak ediyorumm