• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni üyemiz :)

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bir Bulutumuz daha oldu. 😍
İnşallah süper ikili ile iyi anlaşır. Onu alarak çok iyi yapmışsın. Bulunduğu ortamda belkide strese girecek hastalanacaktı ama bundan sonra onu çok iyi yaşam koşulları verecek bir sahibi oldu. 🥰
Bende böyle 2 kuş sahiplendim. Sayımız 23den 25e çıktı. Senin sonunu da böyle görüyorum ben. 🤣
Bu 3lüye bir hanım arkadaşta yakışır bence. 😃

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Bir Bulutumuz daha oldu. 😍
İnşallah süper ikili ile iyi anlaşır. Onu alarak çok iyi yapmışsın. Bulunduğu ortamda belkide strese girecek hastalanacaktı ama bundan sonra onu çok iyi yaşam koşulları verecek bir sahibi oldu. 🥰
Bende böyle 2 kuş sahiplendim. Sayımız 23den 25e çıktı. Senin sonunu da böyle görüyorum ben. 🤣
Bu 3lüye bir hanım arkadaşta yakışır bence. 😃
İsmini değiştirmek istemedim, belki 2. bir adı olur 🥹 Teşekkür ederim, inşallah memnun ederim onu ❤
O ortamda nasıl hasta olmadı şaşıyorum zaten. Survivor olmuş bu çocuk 😁

Hahaha bence bir hanımefendi eklenirse kavga çıkabilir, çocuklarım arasında ayrım yapamam. Ama 3 hanımefendi de ekleyemeyiiiz 😁

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İsmini değiştirmek istemedim, belki 2. bir adı olur 🥹 Teşekkür ederim, inşallah memnun ederim onu ❤
O ortamda nasıl hasta olmadı şaşıyorum zaten. Survivor olmuş bu çocuk 😁

Hahaha bence bir hanımefendi eklenirse kavga çıkabilir, çocuklarım arasında ayrım yapamam. Ama 3 hanımefendi de ekleyemeyiiiz 😁
İsmi güzel bence,uyuyor kendisine. 🌸
Belli olmaz o bence,bir bakmışsın üç tane hanım gelmiş yanlarına. 🤣

Üst Alt