Şampiyon Güray'ı (Ben ona onu gördüğümde hep şampiyon derim) tanıdıktan sonra Show kuşlar hakkındaki tüm önyargılarımı sildim. Yanında çalışanlar (Özellikle Ahmet abi) da bu konuda başarılı. Onlardan alışveriş yapıyorum ve yanlarına gittiğimde hep yeni bir şeyler öğreniyorum. Onun için internetten hiç bir şey almıyorum. Şahsen gidiyorum...
Demek ki show jumbolarin bazıları en iyileri hatta Jako papağanları da geçiyor fiyat olarak ben bunu bilmiyordum ama öğrenmiş oldum eşim benim paşayı 1000 TL ye almıştı geçen sene bana, hatta ben yalan söylüyorsun dedim o fiyata kuş mu olur show Jumbo demiştim daha pahalılari da var demişti de inanmamıştım
Arkadaşlar bunları da yuvaliktan aldım anne babadan ayirdim ibiklerini yemişler 4 tanesinin de en köşedeki tek olan kuşumu kendime ayırdım diğerleri yeme düşene kadar benimle olacak sonra bana veda edecekler
Arkadaşlar 4 yavrusunu 2-3 gün önce almıştım yuvadan sabah yuvaligi temizliyim derken karşımdaki yumurta beni şaşırtmadı değil bu yüzden yavruların ibikleri yenmiş anladım