• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni sultan papağanları Hk.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Ben baya kahve siparişi vereyim anca toparlarim kendimi 😄 yavrular yumurtadan cikinca hep diken üstünde hissediyor insan ben bunu çıkolarin yavrularinda da yaşamıştım sürekli kursak kontrolü yapıyordum anaçları beslese bile az olan kursagi kendim dolduruyordum anaçlar ve ben el birliğiyle beraber büyüttük 🤩 yavruları beslerken kafesi de yere indiriyordum onlar benim yavrularını besledigimi görsünler korkmasinlar diye 🙂🥰

reyhhann

Yeni Üye
Arkadaslar merhaba, eşim yine yaptı yapacağını ve sultan çifti ile yavrularını getirdi üzerini sarıp bizi görmeyecek şekilde 🤦 bizim yavrulardan da 2 tanesini sahiplendirdik artık aramızda olamayacaklar 😌 Resimleri de bu şekilde yavrular ve anne babaları 😄
maşallah

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Teşekkür ederim 🙂

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bizde de 7. Yumurta geldi. İnşallah doludurlar. 😅

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Evet diğer çift sultanlarimizin yumurtaları ektedir arkadaşlar 🙂

Ekli dosyalar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
3-5 ve 7. Yumurta için kesin olarak dolu diyebiliyoruz ama diğer yumurtalar daha yeni yapildigi için suanlik boş umarım onlar da dolar 🙏 bir tane bu ciftimizde de kırık yumurta mevcut arkadaşlar. Ama kırık yumurta taşınma esnasında olmadı onu burda yapmışlar 🤣 sağlık olsun boş yumurta çıksın o da önemli değil 🙂 bakabilecekleri kadar yavrular çıkmasını diliyorum ❣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
3-5 ve 7. Yumurta için kesin olarak dolu diyebiliyoruz ama diğer yumurtalar daha yeni yapildigi için suanlik boş umarım onlar da dolar 🙏 bir tane bu ciftimizde de kırık yumurta mevcut arkadaşlar. Ama kırık yumurta taşınma esnasında olmadı onu burda yapmışlar 🤣 sağlık olsun boş yumurta çıksın o da önemli değil 🙂 bakabilecekleri kadar yavrular çıkmasını diliyorum ❣
İnşallah canım sen onların bakımları konusunda gayet ilgili ve başarılısın, kuşlarının da bebeklerine bakma konusunda başarılı olacağından hiç şüphem yok ❣ bu arada tekrar tebrik ederim yeni rutben hayırlı olsun 🥰🧿

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Streamable Video bu da diğer sultan ciftimizin yumurtasının içindeki canlının hareket ediş videosu ötmüyor ama o da yakında bir kaç gün içinde otecektir eminim ❣🤩🙏♥

Ekli dosyalar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Biliyorum inşallah bu duyguyu bu forumda herkes yaşar arkadaşlar o kadar güzel bir seyki 🤩
@Levent T. Abicim bence sende bunu ve diğer paylasimimdaki videoyu görünce hoşuna gider belki seninde isterim ilerde böyle duygular yaşamanı 🙏🙂

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Mutlu bir aile tablosu bırakıyorum ❣

Üst Alt