• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yeni sultan papağanım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
20 dakika kaynatın 🙏

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
hepsini denedim bu son haşladığım 15dk dır kaynıyor zaten. poposunda dışkı birikintisi farkettim böyle baya baya kurumuştu ondan dışkı yapamıyor olabilir mi? isterseniz foto atabilirim

FatımaB.

Eski Forumcu
Bence bi ılık su ile temizleyin poposunu

zeysssbird

Eski Forumcu

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
Başınız sağolsun 😞
Bilmiyorum ki nerede hata yaptım, ilk geldiğinde ishaldi. Geçer dedim, yemini suyunu vitaminini her şeyinden faydalanıyordu. İkinci günde her şey güzeldi, yemini suyunu içiyordu, hatta ele omuza da alıştırmıştım. Asla bende kaçmamıştı, bana kendinide sevdiriyordu. Bol bol yem yiyordu. Üçüncü gün birden bire iştahı kesildi, bende şüphelenip hemen size yazdım. O gün onu beslemek için elimden geleni yaptım, gece 1 de uyumuştum. Sabah uyandığımda ilk işim yine ona yumurta hazırlamaktı. Kafesten çıkardığımda kusmuştu, şaşırdım. Sonra yemeğini yedirmeye çalıştım şırıngayla, zorla da olsa biraz yedirdim. Öğlen yine yedirdim, akşam yine. Sürekli kusuyordu, nefes almakta zorluk çekiyordu. Eğer dayanabilseydi yarın götürecektim veterinere ama maleseef yarım saat önce melek olduğunu farkettim. Bu zamana kadar hep muhabbet kuşu besledim, hepsi ile de çok iyi anlaştım neredeyse. İlk defa bir papağan almaya heves ettim, onu ilk eve aldığımda en az 10 yıl birlikte yaşarız diye düşünmüştüm ve hayal kırıklığına uğradım. Özür dilerim herkesten, ilginiz için teşekkür ederim. @şımarıkkk @mortsvivants @Burçak A. @zeysssbird

FatımaB.

Eski Forumcu
Rica ederiz 🌸
Niye özür diliyorsunuz ki siz elinizden geleni yapmışsınız☺🩷
belki aldığınız yerden de hastalık kapmış olma ihtimali olabilir diye düşünüyorum ama emin olamadım

mortsvivants

Eski Forumcu
O gün öğlen hiç yemek yemediğini söylediğinizden beridir takip etmiştim, o zamanlardan anlar gibi olmuştum ne yazık ki. Güncel durumunu sorduğumdaysa ölmüş olabileceğini düşünerek yazmıştım size, durumu iyi görünmüyordu, buradaki deneyimli arkadaşlarım da hissetmişlerdir eminim ki. Çok üzüldüm inanın, başınız sağolsun. Kuşlar hastalıklarını gizlerler. İlk zamanlar anlaşılmaz, hastalık ilerlediği raddede belli eder kendisini. İlk sultan papağanı deneyiminizdi, az zaman geçirseniz de çok şey katmıştır dostunuz size eminim. Belli bir vakitten sonra yeni bir arkadaş edinmenizi öneririm, bu sizi belki biraz da olsa iyi hissettirecektir. Tekrardan başınız sağolsun.

Son düzenleme:
Üst Alt