Bilmiyorum ki nerede hata yaptım, ilk geldiğinde ishaldi. Geçer dedim, yemini suyunu vitaminini her şeyinden faydalanıyordu. İkinci günde her şey güzeldi, yemini suyunu içiyordu, hatta ele omuza da alıştırmıştım. Asla bende kaçmamıştı, bana kendinide sevdiriyordu. Bol bol yem yiyordu. Üçüncü gün birden bire iştahı kesildi, bende şüphelenip hemen size yazdım. O gün onu beslemek için elimden geleni yaptım, gece 1 de uyumuştum. Sabah uyandığımda ilk işim yine ona yumurta hazırlamaktı. Kafesten çıkardığımda kusmuştu, şaşırdım. Sonra yemeğini yedirmeye çalıştım şırıngayla, zorla da olsa biraz yedirdim. Öğlen yine yedirdim, akşam yine. Sürekli kusuyordu, nefes almakta zorluk çekiyordu. Eğer dayanabilseydi yarın götürecektim veterinere ama maleseef yarım saat önce melek olduğunu farkettim. Bu zamana kadar hep muhabbet kuşu besledim, hepsi ile de çok iyi anlaştım neredeyse. İlk defa bir papağan almaya heves ettim, onu ilk eve aldığımda en az 10 yıl birlikte yaşarız diye düşünmüştüm ve hayal kırıklığına uğradım. Özür dilerim herkesten, ilginiz için teşekkür ederim.
@şımarıkkk @mortsvivants @Burçak A. @zeysssbird