• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yeni sultan papağanım

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
Geçici süreliğine yapabilirsiniz onu da çünkü küçük kafes uygun olmaz, stres olur. Sağlığı daha önemli şu an, dışkıları iyi değildi yemiyor da demiştiniz güncel durumunu öğrenebilir miyiz? Dışkıları nasıl, yem yiyor mu?
Doğru düzgün dışkılamadı, foto atıcam şimdi en son dışkısını. yem yok denecek kadar az yiyor. su içiyor sadece

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Beyaz peçete üzerinde görebilir miyiz dışkısını

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
doğru düzgün dışkı yapmadı ki halen yapmadı. bugün çoğunlukla uyudu. Anlamıyorum bu kuş neden kenddini sürekli kafesin aşşağısına atıyor. Aşşağısına atıp uyuyor veya öylece duruyor. Aşşağı binbir tane tünek koydum gitmesin diye inatla gidiyor oraya. Kanadını kuyruğunu felan dışkısını sürecek diye korkuyorum zaten sıvı yapıyor. Napmam lazım ki?

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
@Burçak A. ki kaldı ki aç olsa bile ben zemine bile yem döktüm, tüneğinde de var. yem yemiyor ama su içiyor bol bol.

mortsvivants

Eski Forumcu
Yemiyorsa elle besleme yapın güçten düşmesin, takviyelerini alın bir an önce. Rahatsız ise kafes tabanına inme görülebilir, güncel dışkı gördüğünüz an atın.

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
peki kafes tabanına inmesine nasıl çözüm bulacam şu an için. Geceyi böyle geçirmesini istemiyorum, her tarafını dışkı yapıcak

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
yemiyor ya naparsam yapim, çocuk gibi böyle kucağımda kafasını sırtına koymuş uyuyor her tarafını yem yaptım ağzına vermeye çalışsam sağa sola çekiyor kafasını @mortsvivants napmalıyım

mortsvivants

Eski Forumcu
yemiyor ya naparsam yapim, çocuk gibi böyle kucağımda kafasını sırtına koymuş uyuyor her tarafını yem yaptım ağzına vermeye çalışsam sağa sola çekiyor kafasını @mortsvivants napmalıyım
Hiç yemiyorsa şimdilik yumurtayı iyice haşlayın, sarısını ezin ve ılık su ile yoğurt kıvamına getirin öyle yedirin. Streamble'dan kuşunuzun videosunu atabilir misiniz? Dışkılarını görelim, yedirin lütfen aç kalmamalı.

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
şu an kafasını bile kaldırmıyor, sırtına koydu illa uyuyacak. kafasını zorla kaldırıyorum ben, kafa sallayıp tekrar uyuyor. ben buna o dediğinizi yapsam bile tınlamaz gibi

mortsvivants

Eski Forumcu
Kuşunuzu kanatlı uzmanı görmeli. Videosunu atabilir misiniz?

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
şu an hareketlerini görseniz üç yaşında çocuk gibi kaldırıyorum yine elime çekip kafasını sırtına koyup uyumaya çalışıyor, çok mız mız

mortsvivants

Eski Forumcu
Anlattıklarınıza göre iyi değil bu çocuk, lütfen dediklerimi yapın ben tedirgin oldum şu an

Üst Alt