michaelscofield
Yeni Üye
cinsiyeti için beklemeniz gerekir eve alışmasını bekleyinizİlginiz için teşekkür ederimm, kuş aşırı uysal daha doğrusu istese de hırçınlanmıyor çünkü daha ısırmayı bile tam bilmiyor. Normalde hep muhabbet kuşu beslerdim bu ilk oldu, iki aylık olmasına rağmen muhabbet kuşlarından fazlasıyla büyük. Henüz daha hiç ötmedi, yerinden bile ayrılmadı. Öyle uzaktan bi bana bakıyor bir etrafı seyrediyor. Eğitime ne zaman başlarım konusunda kararsızım, çünkü fazlasıyla uysal benden korkacağını sanmıyorum, aldığım petshop kuşlarına çok değer veren biri, ele alışkın demişti. Kafamda sadece iki soru kaldı:
1-Önceki muhabbet kuşlarımda da kuş hemen yanı başımda çocuk odasında olurdu. Fakat ben gecelere kadar çalışıyorum. O yüzden orada uyuyamaz, annemler oturma odasından 21:00 çıkıp uyumaya gidiyorlar o sıra koyuyorum zaten karanlık olduğu için hemen uyuyacaklarını düşünüyorum. Sabah 8de uyandığımda zaten annemle yan yana televizyon izlemiş oluyorlar. Sonra tekrardan kendi odama götürüyordum, gün içerisinde hep benim odamda kalırlardı. Oturma odasında da kalsın istemiyorum. Eğer ki diyorsanız bu yanlış, ben akşamları yan odada ders çalışıp orada da uyuyabilirim kuş rahatsız olmasın diye. Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum
2-Ben bunun cinsiyetini anlamak için nasıl öttürebilirim?
kafes konumunu da siz daha iyi bilirsiniz aynı sınava ben de çalışıyorum, ışık gelen TEK tarafını gece olunca 11-12 gibi örtebilirsiniz ince bir örtüyle, aynısını biz de yaşamıştık kuşumla kendi odamda kalıyordu fakat sınava çalıştığım için yeteri kadar ilgilenemiyordum ve gecelere kadar çalıştığım için rahatsız olduğu için üstünü ötüyorduk, o da ilgi istediği için çok ötüyordu, salona aldık şimdi orada mutlu çok ilgileneni var, onu siz ayarlayın ya da dediğiniz gibi farklı bir odada çalışın çok karanlık değil de loş daha iyi olur bence de