Benim 7 veya 8 aylık bir dişi kuşum var onun yanina sadece arkadaş olsun diye bir erkek alsam yavruları olur mu yavrularının olmasını istemiyorum ve kuşumun yeni kuş aldıktan sonra bana olan ilgisi azalır mi
yuvalık takmazsın yavruları olmaz kafese yumurtlarsa yumurtasını alırsın eş olması demek iyi anlaşması da demek ondan dedim iyi anlaşmadıgı biri ile ha vaar ha yok demektir
yuvalık takmazsın yavruları olmaz kafese yumurtlarsa yumurtasını alırsın eş olması demek iyi anlaşması da demek ondan dedim iyi anlaşmadıgı biri ile ha vaar ha yok demektir
aslında bu tamamen kuşunuzun ve yeni gelecek kuşun karakteri ile alakalı. sultan da alsanız başka kuşta alsanız anlaşma veya anlaşamama olasılığı var.
örneğin benim kayınçomda muhabbet ve sultan var, ayrı kafesteler, salınca gayet problemsiz oynuyorlar, ama ikisini de yavrudan aldı.
sizin 7-8 aylık kuşun tepkisi ne olur denemeden bilinmez
Benim 7 veya 8 aylık bir dişi kuşum var onun yanina sadece arkadaş olsun diye bir erkek alsam yavruları olur mu yavrularının olmasını istemiyorum ve kuşumun yeni kuş aldıktan sonra bana olan ilgisi azalır mi
Benim 5.6 aylık dişi muhabbet kuşum var 2 aylık erkek aldım yanına çok iyi anlaşıyorlar erkekte alıştı ele geliyor sevdiriyor kendini, dişi Kusumun bana olan ilgisi hiç azalmadı beni çok seviyor nereye gidersem oraya gelir kafa sallar bana sürekli dişi kuşum sayesinde erkek kuşum da çok evscil dişinin yaptığı hersey yapıyor bana karşı
Neden olmasın ki dişi kuşum sultanı dövüyor valla yem yerken yanına yaklaştırmıyor ama gün içinde o onu kovalıyor o onu kovalıyor. İkiside eğitilmişse aynı kafeste yaşarlar bence