• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Yeni hasta kuş

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Kuşun kanat altı boyle bakmaya calistik çok bağırıyor çok korkuyor yıkadık temizlensin rahatlasın diye ama bayag bir boşluk var derisi gorunuyor heryeri nasıl olacak bilmiyorum

Ekli dosyalar

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Ben iylestiririm sanmıştım ama durumu çok kötü görünüyor elimdende bişey gelmiyor hep yorgun uyuyor bı köşede sadece başka kuşlara geçmistir diyede korkuyrum bı yandan Fransız tüy hastasi olabilir internette öyle yaziyo

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Bu kuşa yardım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar benim elimden hicbisey gelmiyor adam büyük ihtimal öleceğini anladığı için sattı banada hiç hastalığı yok sadece kanatları yok dedi bende iylestirmek icin aldim ama eve gelince farkettimki kanat altı tüyleri hiç yok derisi gorunuyor heryeri çok kötü durumda ve iyice kötülesti @Demet bükay

erasantane

Yeni Üye
Merhaba bugün üreticiden bı tane kanatları olmayan yaralı bir sultan papağan aldım iyileştirmek için kanatlarının dibi yara olmuş sürekli kurumuş yarası için ne yapabilirim
Benim son sahiplendiğim kuşta da benzer durumlar var Demet hanım forumda formmix önermişti benim sultan papağanıma iyi geldi . Ayrıca parazit içinde ben sprey kullanıyorum ama yara varsa yakar size forumda başka bir şey önerebilirler

erasantane

Yeni Üye
Bu kuşa yardım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar benim elimden hicbisey gelmiyor adam büyük ihtimal öleceğini anladığı için sattı banada hiç hastalığı yok sadece kanatları yok dedi bende iylestirmek icin aldim ama eve gelince farkettimki kanat altı tüyleri hiç yok derisi gorunuyor heryeri çok kötü durumda ve iyice kötülesti @Demet bükay
Şöyle o hastalıkta yaşam süresi bağışıklığı arttırmaya bağlı korkmayın güzel bakarsanız gerçekten normal bir kuş gibi size sevgi gösterir tek kötü yanı uçamıyorlar ayrıca Fransız tüy hastalığı demek için test gerekli bazen internette sağlıklı yanıtlar alınmayabilir . Öyle olduğunu varsayalım diğer kuşlarınıza bulaşı üreme ve parazitler yolu ile olur bu hastalık taşıyıcı barındırır bağışıklık düşünce ortaya çıkar muhtemelen o üretimdeki tüm kuşlarda vardır fakat bu bebek diğerlerine göre zayıf kalmıştır

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben iylestiririm sanmıştım ama durumu çok kötü görünüyor elimdende bişey gelmiyor hep yorgun uyuyor bı köşede sadece başka kuşlara geçmistir diyede korkuyrum bı yandan Fransız tüy hastasi olabilir internette öyle yaziyo
Lütfen hemen umutsuzluğa kapılmayın, sonuçta o da bir can ve henüz çok başındasınız. Zaten kuş da bakıyorsunuz, bu konuda tecrübeniz var. Lütfen elinizden geleni yapmaya devam edin. Hayvancağızın şu an acısı, yorgunluğu, stresi ve korkusu olabilir; bu yüzden sürekli uyuklaması çok normal. Sizin şefkatinize ve bakımınıza gerçekten ihtiyacı var. Formmix kullanımına kesinlikle katılıyorum, çok faydası dokunacaktır. Buna ek olarak haftada iki gün BT Amin takviyesi vermenizi de tavsiye ederim, ancak Formmix ile aynı gün vermemeye özen gösterin lütfen rif de sürmeyi unutmayın her gün . Bu süreci sevgiyle atlatacağınıza yürekten inanıyorum, size güveniyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Gün gün ilerleyen bir bakteri parazit yada enfeksiyon var yaklaşık 1 haftadır söylemekteyiz
Rif ampül gerekli 😔lütfen alın ve kullanın kuş telef olmasın

Üst Alt