• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni erkeğimiz ❤️

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Gerçekten sana bu konularda şaşırıyorum diyebilirim şuan evinde kaç kuşun olduğunu merak ediyorum açıkçası hemen hemen her türden sanırım kuşlar aldın kendine 😄🙂

Yasemin.e07

Paylaşımcı
Gerçekten sana bu konularda şaşırıyorum diyebilirim şuan evinde kaç kuşun olduğunu merak ediyorum açıkçası hemen hemen her türden sanırım kuşlar aldın kendine 😄🙂
Hayır canımı sıkanı elden çıkarıyorum misal geçen cennetlerde cinsiyet işi gemici düğümüne dönünce gidip dişi sultanla başa baş girdim sonra o takıma sinir oldum mutasyonu nedeniyle gidip verdim Pakistan papağanı aldım şu an evde 5 kuş var Bi çift sultan Bi çift muhabbet Bi de Kiwi var sap garibim 😬
Alırsam bir de bourkee parekeet çifti düşünüyorum onlar da çok hoşuma gidiyor ama evde şu an boş tek kafesim kaldı

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hayır canımı sıkanı elden çıkarıyorum misal geçen cennetlerde cinsiyet işi gemici düğümüne dönünce gidip dişi sultanla başa baş girdim sonra o takıma sinir oldum mutasyonu nedeniyle gidip verdim Pakistan papağanı aldım şu an evde 5 kuş var Bi çift sultan Bi çift muhabbet Bi de Kiwi var sap garibim 😬
Alırsam bir de bourkee parekeet çifti düşünüyorum onlar da çok hoşuma gidiyor ama evde şu an boş tek kafesim kaldı
Bourke paraketi ilk defa duydum.Türkiye’de üretenler var mı

Yasemin.e07

Paylaşımcı
Maşallah. Çapkını verirken üzülmediniz mi?
Üzülsem napayım, wfXwf eşlemeyi ona tercih ettim, Coco hariç hepsini veririm cocoya 1 milyon dolar teklif edilse vermem desem yeridir.
Sadece ona aşırı önem veriyorum ve duygusal bağım var diğerleriylr o kadar yakın değilim, yeni gelen de çok güzel 😁❤🙌