• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yeni doğan yavruyu anne beslemiyor 😔

Şeyma D.

Aktif Üye
İyi günler 🌸
Sabah yoktu yeni doğmuş. Diğerlerinin yanında minicik kalıyor ve anne daha beslemedi. Diğerleri çok fenalar kavga etmeye başladılar şimdiden 😂 Aralarında sıkışır mı ? Anne besler biliyorum da diğerlerinden sıra gelecek mi ondan emin değilim. Büyükleri yedek folluğa alsam anne küçükle ilgilense nasıl olur?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İyi günler 🌸
Sabah yoktu yeni doğmuş. Diğerlerinin yanında minicik kalıyor ve anne daha beslemedi. Diğerleri çok fenalar kavga etmeye başladılar şimdiden 😂 Aralarında sıkışır mı ? Anne besler biliyorum da diğerlerinden sıra gelecek mi ondan emin değilim. Büyükleri yedek folluğa alsam anne küçükle ilgilense nasıl olur?
Merhaba anne besler endişe etmeyin abileri ablaları ezmez, yer değiştirmeyin

Şeyma D.

Aktif Üye
Çok küçük diğerlerine alıştım ya o minicik geliyor gözüme şuan. Yuvalığın içinde bile birbirlerine bağırıyorlar artık abi mi abla mı bilmiyorum 2 ve 3 numaramız fenalar. 😂 Tamam o zaman hiç dokunmuyorum.
@Erenb51 @Demet bükay

Mert G.

Eski Forumcu

Erenb51

Tutkulu

Şeyma D.

Aktif Üye
Dokunmayın besleyecektır ayırırsanız sıkıntı olur diğerlerinede beslemeyi bırakabilir ler
Tamamdır hiç ellemiyorum o zaman. Yeni bir konu açmadan buradan başka bir soru sormak istiyorum. Neredeyse 1 yaşında olan sultan papağanım var erkek. Tuvaletini tutuyor kafesine yapmıyor. Kakanı yap fiko öyle çıkaracağım diyerekten kafese yaptırıyorum. Dışarıda hiç sıkıntı yok bulduğu her yere yapıyor ama kafese yapmıyor. 3 haftadır bu böyle devam ediyor. Neden olabilir ?

Mert G.

Eski Forumcu
Tamamdır hiç ellemiyorum o zaman. Yeni bir konu açmadan buradan başka bir soru sormak istiyorum. Neredeyse 1 yaşında olan sultan papağanım var erkek. Tuvaletini tutuyor kafesine yapmıyor. Kakanı yap fiko öyle çıkaracağım diyerekten kafese yaptırıyorum. Dışarıda hiç sıkıntı yok bulduğu her yere yapıyor ama kafese yapmıyor. 3 haftadır bu böyle devam ediyor. Neden olabilir ?
Öyle alışkanlık yapmıs olabilir diye düşünüyorum sizden komut beklıyor olabilir ama @Burçak A. Ablam bir baksın

Şeyma D.

Aktif Üye
Öyle alışkanlık yapmıs olabilir diye düşünüyorum sizden komut beklıyor olabilir ama @Burçak A. Ablam bir baksın
Birden bire yapmaya başladı. Normalde hiç böyle bir şey yoktu. O tutmaya başlayınca ben çözüm olarak kakanı yap demeye başladım. Ama her zaman evde değilim. Tutması zararlı. Kafeste durmayı sevmiyor benimle gezmek istiyor. Çıkmak için tele yapışınca da bu sefer yemliğine yapıyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Onu komut algılamış, veterinerde bir muhabbet vardı aynı sizin gibi çıkmadan yapmazdı tuvalet eğitimi olarak anlamış ☺

Şeyma D.

Aktif Üye
Onu komut algılamış, veterinerde bir muhabbet vardı aynı sizin gibi çıkmadan yapmazdı tuvalet eğitimi olarak anlamış ☺
Nasıl vazgeçecek bu huyundan beyefendi. Dışarıda hiç sıkıntı yok bulduğu yere konduruyor 😂 Ama her dakika beraber olamıyoruz o tutunca bu sefer ben üzülüyorum. Kafesini bile değiştirmeyi düşünüyorum bıraksın bu huyunu diye.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Nasıl vazgeçecek bu huyundan beyefendi. Dışarıda hiç sıkıntı yok bulduğu yere konduruyor 😂 Ama her dakika beraber olamıyoruz o tutunca bu sefer ben üzülüyorum. Kafesini bile değiştirmeyi düşünüyorum bıraksın bu huyunu diye.
Kafes değişikliği mantıklı 🤣

Şeyma D.

Aktif Üye
İnşallah bize de haber verin veya kafeste kaka yapınca ödül olarak bir çekirdek verin 🤣
Yani kimi kınadım bilmiyorum en değişik papağan bende sanırım. 😂 Kakasını eğer dediğimde yaparsa kafesten alıyorum öpüyorum. Ödül olarak benimle olması yetiyor bence ona 😂 Tek istediği benimle olmak beyefendinin. Yeminin içinde çekirdek var. Versele Laga kullanıyorum. O çekirdeği yemiyor. Biz çekirdek yerken çıldırıyor beni de alın diye 😂 çok iştahlı aşırı derecede ama kilo hiç almıyor çünkü çok hareketli her dakika dışarıda. Nasıl kilo aldıracağım bilmiyorum. 🤷🏻‍♀️

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yani kimi kınadım bilmiyorum en değişik papağan bende sanırım. 😂 Kakasını eğer dediğimde yaparsa kafesten alıyorum öpüyorum. Ödül olarak benimle olması yetiyor bence ona 😂 Tek istediği benimle olmak beyefendinin. Yeminin içinde çekirdek var. Versele Laga kullanıyorum. O çekirdeği yemiyor. Biz çekirdek yerken çıldırıyor beni de alın diye 😂 çok iştahlı aşırı derecede ama kilo hiç almıyor çünkü çok hareketli her dakika dışarıda. Nasıl kilo aldıracağım bilmiyorum. 🤷🏻‍♀️
Kaç gram, maşallah ona 🥰

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sonsuza kadar dışkı tutamaz onu söyleyeyim bir süre sonra omurilik devreye girerek beyni devre dışı bırakır ve anüsün etrafındaki kasları gevşetir.

Mert G.

Eski Forumcu
Yediğiniz çekirdekten vermeyiniz

Üst Alt