• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Yeni dışı kuşumun poposunda kellik var ve yem yemiyor

Çarşamba günü erkek kuşuma yeni dişi kuş aldım tahmin de edemiyorum göz çevresinde beyaz halka yok poposunda kellik var ama derisinde bişe cere kahverengi yok normal dururken gözükmüyor temizlerken görünüyor ötuyo erkekle çok iyi anlaşıyorlar ama dışkısı tüyünde kalıyor ve yem yemiyor sadece aspur seciyo yemin içinden mesela tüneğine bir tane sarı tohum düşmüş onu yedi gördüm ama yemliğe inmiyo hep kuşla ilgileniyor yada kendi temizliyor su içiyor kalamar kemiriyor hatta bir birine kusma durumuna geldiler ama durum bu akşam daldarı vericem yemin markası Gold Wings premium yetişkin nolur yardım edin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Kuşum şimdi yeme indi ve yine aspur aradı yedi biseler dayanamadi acliga

Son düzenleme:
Şimdi normal yemde yemiş şimdi yine yemliğe gitti erkekle çok iyi anlaşırlar pazartesi yan yana koymayı düşünüyorum

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuş görüntü olarak sağlıklı duruyor. Streamable.com üzerinden videosunu ekler misiniz. Cere kahverengi olmuş görünüyor ama.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet kızgın bir dişi. Karantina süreci tamamlandıktan sonra kuşları birleştirebilirsiniz. Gerekli takviyeleri kalsiyum desteği vs sağlayın. Eğitmek kısmı ise iki kuş birbirlerini gördüğü seslerini duyduğu müddetçe eğitim zorlaşır.

Odadan çikaricaz erkeği kapıyı cekicem ve parmağımı yavaşça karnına doğru uzaticam kacicak büyük ihtimalle ama pes etmicem o gelene kadar pes etmicem erkekte bu gagasinin ceresinin ortasında mavilik var bir gözünde beyaz halka var diğerinde okadar belirgin değil dişinin poposundaki orayı temizlerken ki görünen kellik kusun yumurtlama dönemi ile alakalı diyo gemini doğrumu

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Hormonal süreçler yada kuluçka hazırlığı vs olabilir kuluçka yada yumurtlama konusuna çok hakim değilim. Tecrübesi olan arkadaşlarım bilgilerini aktarırlar. Parmağınızı karnına dokunma ile başlarsanız kuşun güveni gidebilir. Önce kafes içinde eğitim veriniz. Sizin amacınız üremeyi sağlamaksa yuvalık takınız kendi hallerine bırakın kanlı kavga olmadığı müddetçe müdahale etmeyin ama eğitim, size alışma vs ise yanında kendi cinsinden biri olduğu için eğitim imkansız hale gelebilir çünkü karşınızda olgun ve kızışmış bir dişi var.

Üst Alt