• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Yeni bir evlat

karga

Yeni Üye
Merhaba.Engelli bir kuş annesi olmuştum ama malesef kaybettim onu ne veteriner çözdü derdini ne aldığım yer..En son gittiğimiz doktor da artık çok geç kursak mantarı ama burdan dönmez dedi..ve kaybettim... Bugün yeni bir evlat edindim umarım yolumuz uzun olur inanılmaz ge

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Başınız sağolsun. Yeni evladınız da hayırlısı olsun umarım yolunuz çook uzun olur. fotoğraflarını görmek isteriz. 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba.Engelli bir kuş annesi olmuştum ama malesef kaybettim onu ne veteriner çözdü derdini ne aldığım yer..En son gittiğimiz doktor da artık çok geç kursak mantarı ama burdan dönmez dedi..ve kaybettim... Bugün yeni bir evlat edindim umarım yolumuz uzun olur inanılmaz ge
Başınız sağolsun Rabbim sabır versin inşallah 🤲 yeni evladınız hanenize huzur mutluluk ve sağlık getirsin

karga

Yeni Üye
Ahh mesaj yarım kalmış kusuruma bakmayın lütfen..
İnanılmaz gerginim ve ürkek ama bu sefer umarım herşey iyi olacak..8 aylık dendi bilemiyorum doğrumu ama kocccaaa ayaklı bir oğlan aldım bu sefer biraz yabani ellenmemiş hiç kedili evdeymiş odadan da çıkmamış malesef ama ben çok sever geçiririm onun aksiliğini 🫠 benim görüntüme alışınca perde eğitimine başlayacağım..bakalım..umarım yolumuz uzun olsun..bugün hiç yemek yemedi yalnız umarım çabuk adapte olur.
Bu da resmimiz bir maşallah alırız 🥰🫠

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Maşallah maşallah 🌸 yaşı konusunda @Demet bükay ablayı etiketliyorum.

Üst Alt