• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni alınan muhabbet kuşu yem yemiyor

"Misket"

Aktif Üye
Merhaba birkaç saat önce aldığım 3 aylık erkek muhabbet kuşu yem yemiyor, su içmiyor. Olduğu yerde duruyor. Acaba ortama alışması mı gerekiyor?

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba birkaç saat önce aldığım 3 aylık erkek muhabbet kuşu yem yemiyor, su içmiyor. Olduğu yerde duruyor. Acaba ortama alışması mı gerekiyor?
Benimki 24 saat hiç kıpırdamadı. 2. günün sonunda hareketlenmeye başladı ve yem yedi. Üç güne kadar normal demişlerdi.

EnesGenç

Eski Forumcu
Yeni alınan ksular böyle yapmaktadir etrafı tanımadığı için uyamazlar Bile . Alismasini ne kadar acele istiyorsanız ses ışık gibi etkenleri çok kullanmayin

"Misket"

Aktif Üye
Yeni alınan ksular böyle yapmaktadir etrafı tanımadığı için uyamazlar Bile . Alismasini ne kadar acele istiyorsanız ses ışık gibi etkenleri çok kullanmayin
Su içmemesi normal mi? Hiç su içtiğini görmedim akşamdan bu yana. Ve sesi de çıkmıyor halen.

EnesGenç

Eski Forumcu
Yem yemez şu içmez yerinden kiynasmaz uyumaz etraftan korkar normaldir bu durumlar

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Su içmemesi normal mi? Hiç su içtiğini görmedim akşamdan bu yana. Ve sesi de çıkmıyor halen.
Sizin kuşun evdeki daha 2. günü anladığım kadarıyla. Yarın hafiften hareketlenmeye ve ses çıkarmaya başlar diye düşünüyorum. Su konusuna gelince benim kuşum 2 buçuk aydır bizimle ben 1-2 defa su içerken gördüm ☺ Kaşla göz arası 2 yudum alıyorlar, onu kafaya takmayın.

"Misket"

Aktif Üye
Sizin kuşun evdeki daha 2. günü anladığım kadarıyla. Yarın hafiften hareketlenmeye ve ses çıkarmaya başlar diye düşünüyorum. Su konusuna gelince benim kuşum 2 buçuk aydır bizimle ben 1-2 defa su içerken gördüm ☺ Kaşla göz arası 2 yudum alıyorlar, onu kafaya takmayın.
Çok teşekkür ederim. İnsan ilk defa kuş besleyince endişeleniyor.

Üst Alt