• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Yavrusunu beslemiyor

Atlas01

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun yavrusu dün akşam 8 gibi çıktı bugün sabah 10 gini baktigimizda kursagi bos ve sesi zor çıkıyordu anne sadece üstüne yatiyor beslemiyor ne yapabiliriz biz ikidir elimizle besliyoruz sonra altina koyuyoruz sadece üstüne yatiyor ilk defa böyle bir süreç yasiyoruz acikcasi ne yapacagimizi da bilemiyoruz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşumun yavrusu dün akşam 8 gibi çıktı bugün sabah 10 gini baktigimizda kursagi bos ve sesi zor çıkıyordu anne sadece üstüne yatiyor beslemiyor ne yapabiliriz biz ikidir elimizle besliyoruz sonra altina koyuyoruz sadece üstüne yatiyor ilk defa böyle bir süreç yasiyoruz acikcasi ne yapacagimizi da bilemiyoruz
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Sağlıklı büyüsün inşallah
Anne acemi ise çok normal bilemez😊
Bebeği 2 saat aralıklarla şiringa ile besleyin mutlaka
Gagaya dokundurup yavaş yavaş yutar, anne hiç beslemezse ileri günlerde ayırın ve tek besleyin
A21 versele laga el besleme maması ile besleyin, en besleyici olan mamadır
İlk günler çok önemli 2 saatte bir kontrol etmelisiniz bebek aç kala az ve telef olur Allah korusun

Atlas01

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Sağlıklı büyüsün inşallah
Anne acemi ise çok normal bilemez😊
Bebeği 2 saat aralıklarla şiringa ile besleyin mutlaka
Gagaya dokundurup yavaş yavaş yutar, anne hiç beslemezse ileri günlerde ayırın ve tek besleyin
A21 versele laga el besleme maması ile besleyin, en besleyici olan mamadır
İlk günler çok önemli 2 saatte bir kontrol etmelisiniz bebek aç kala az ve telef olur Allah korusun
Merkezde yasamiyorum bütün petshoplara baktim yoktu internetten söylersem iki günde gelir dayanabilir mi acaba

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merkezde yasamiyorum bütün petshoplara baktim yoktu internetten söylersem iki günde gelir dayanabilir mi acaba
Hemen Spariş verin
Yumurta sarısı ve Mısır unu karıştırın iyce cıvıtın, muhallebi kıvamı olsun yedirin
Aç kalmazsa dayanır
Baba beslemiyor mu?
Olmazsa anneyi başka kafese alın baba belki besler deneyin lütfen

Atlas01

Yeni Üye
12 bucukta beslemiştim en son saat 3 te baktim az doluydu belki besler diye bekledim saat 4 buçukta baktigimda kursagi yine mercimek tanesi kadar doluydu sanirim beslemeye basladi yine de saat 7 bucukta yine kontrol edecem ama bence besliyor gibi tecrubeli değilim sizb ne dersiniz
Hemen Spariş verin
Yumurta sarısı ve Mısır unu karıştırın iyce cıvıtın, muhallebi kıvamı olsun yedirin
Aç kalmazsa dayanır
Baba beslemiyor mu?
Olmazsa anneyi başka kafese alın baba belki besler deneyin lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
12 bucukta beslemiştim en son saat 3 te baktim az doluydu belki besler diye bekledim saat 4 buçukta baktigimda kursagi yine mercimek tanesi kadar doluydu sanirim beslemeye basladi yine de saat 7 bucukta yine kontrol edecem ama bence besliyor gibi tecrubeli değilim sizb ne dersiniz
Riske atmayın kursak sütü vermiş olabilir 😊 mutlaka kontrol edin

Üst Alt