• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru yem kırabilecek duruma gelmiş mi?

burakdalbudak

Paylaşımcı
Merhaba,

Arkadaşlar bu gördüğünüz yavrum bugün tam 30 günlük oldu anne ile baba sabah yine çiftleşmeye başladılar ve bu yavrumu dövüyorlar valla insan düşmanına böyle davranmaz o şekilde 😅 aldım kafesten fakat yeme düşmüş mü emin değilim. Yuvada 1 kuş daha var şu anlık ona kötü davranmıyorlar 26 günlük oda.

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba,

Arkadaşlar bu gördüğünüz yavrum bugün tam 30 günlük oldu anne ile baba sabah yine çiftleşmeye başladılar ve bu yavrumu dövüyorlar valla insan düşmanına böyle davranmaz o şekilde 😅 aldım kafesten fakat yeme düşmüş mü emin değilim. Yuvada 1 kuş daha var şu anlık ona kötü davranmıyorlar 26 günlük oda.
Kanat altı tüylenmiş düşer bence, dal darı falan yiyebiliyor mu

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba,

Maşallah çok yavru ama daha minnacık. :D:D

burakdalbudak

Paylaşımcı
Ufaktan ufaktan yiyor ama korkuyor hala uçmayı bilmiyordu annesiyle babasının kafesine uçmaya çok çalıştı uçtuda ama anne koşa koşa ayağına kuyruğuna kendisine saldırmaya başlıyor ne oldu birden anlamadım kendi yavrusu sonuçta 😅

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben bir 4 gün daha zaman ver derim 😊

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Popo tüylerini tamamladıysa ve parmağını ağzının içine sokmaya çalıştığında ısırıyorsa yem kırar. Dal sarıyı belli bir süre eksik etmeyin önünden.

Üst Alt