• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Yavru Yeme Düşmüyor

Zeeke

Yeni Üye
Yaklaşik 50 günlük olan yavrum yeme düşmüyor uçuyor baya 15-20 günlükken annesi saldiriyordu aldim ben kaşikla mamayla besledim.Kafesinde şuan herşey var ama yemiyor zorla yem yedirdim kırıyor yiyor ama kendisi yemiyor.Ele aliştiğindan kafesini ebeveynlerinin yanina koymakta istemiyorum bir kuşçu öyle yap görsün demişti ne yapabilirim.Daldari da yemiyor.

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Yaklaşik 50 günlük olan yavrum yeme düşmüyor uçuyor baya 15-20 günlükken annesi saldiriyordu aldim ben kaşikla mamayla besledim.Kafesinde şuan herşey var ama yemiyor zorla yem yedirdim kırıyor yiyor ama kendisi yemiyor.Ele aliştiğindan kafesini ebeveynlerinin yanina koymakta istemiyorum bir kuşçu öyle yap görsün demişti ne yapabilirim.Daldari da yemiyor.
Kuşçunun dediği gibi kuşlar sürü psikolojisi ile hareket eder yetişkinlerden görümce yer o da

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşçunun dediği gibi kuşlar sürü psikolojisi ile hareket eder yetişkinlerden görümce yer o da
Hayırlı sabahlar, annesı saldırıyormuş. Yanına atınca saldırmayacagı ne kadar belli. O risk alınmasını önermem. Elle besleme yavrular geç yeme düşer. Ve bu normal dil. Önüne normal yem yerıne aspur dal darı koyun. Asama aşama yeme duser

Son düzenleme:

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Hayırlı sabahlar, annesı saldırıyormuş. Yanına atınca saldırmayacagı ne kadar belli. O risk alınmasını önermem. Elle besleme yavrular geç yeme düşer. Ve bu normal dil. Önüne normal yem yerıne aspur dal darı koyun. Asama aşama yeme dusery
Yok içine atılsın demedim kafesi yanına koyup Birbirlerini görsünler demek istemiştim🙏🏻

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba öncelikle kuşun cinsi nedir?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üst Alt